Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Een mooie koelkast inclusief ijsblokjesmachine voor uw bar

Niet iedereen geniet van een ‘whisky on the rocks’ of een ‘Martini with ice’. In andere woorden, niet iedereen drinkt zijn alcoholische dranken puur. Veel mensen gebruiken non-alcoholische dranken om deze vervolgens te mixen met alcohol. Ook wordt hier vaak ijs aan toegevoegd om de drankjes extra koud te kunnen houden. Wanneer u een eigen bar of restaurant runt, wilt u gasten natuurlijk van alle gemakken kunnen voorzien. Daarvoor heeft u, concluderen uit voorgaand verhaal, dus een koelkast en ijsblokjesmachine nodig. Wanneer u in deze apparatuur investeert garandeert u de beste service voor uw klanten en bent u altijd in staat koele dranken te serveren die ook daadwerkelijk koel blijven.

Ijs in huis beter dan ijs kopen

Wanneer de vraag naar ijs in uw restaurant of bar groot is, werkt ijs inkopen op een gegeven moment niet meer. U moet het ter plekke zelf kunnen produceren zonder al te veel moeite. Klanten zouden immers niet tevreden zijn wanneer u ze verteld dat het ijs helaas op is voor vandaag, en dat op een warme dag. Door een populaire compacte ijsblokjesmachine te hebben, garandeert u dat u altijd topkwaliteit ijsblokjes in huis heeft en nooit zonder komt te zitten. Daarnaast dient deze ook nog als koelkast en bent u dus dubbel geholpen. U zult dus nooit meer op een warme dag snel een personeelslid naar de winkel hoeven te sturen om ijsblokjes in te kopen en vervolgens te constateren dat deze uitverkocht zijn.

Denk na wat bij u past en test voor u koopt

Hoewel een professionele holle ijsblokjesmachines voor de horeca er verleidelijk uit ziet om direct af te rekenen, is het wellicht verstandig eerst even goed na te denken over uw aankoop. Het is immers nooit verkeerd u goed in te lezen bij dure aankopen zodat u weet wat u kan verwachten en waar u voor betaald. Zet voor jezelf op een rijtje wat je wensen zijn, waar heeft jouw zaak behoefte aan en richt u daarop. Ga daarnaast naar een winkel toe die deze modellen verkoopt. Hierdoor kun je zelf in levende lijven zien hoe het model eruit ziet, wat het kan en hoe het werkt en aanvoelt. Dit is uiteindelijk de beste manier om erachter te komen of iets bij jou past. Probeer dit met zeker een aantal modellen te doen zodat je onderling kan vergelijken en de beste beslissing kan maken op basis van de juiste hoeveelheid informatie.