Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Kies voor een professionele uitstraling van uw bakkerszaak met een luxe gebaksvitrine

Als u dagelijks met liefde de lekkerste taarten en gebakjes maakt dan wilt u die natuurlijk op een goede manier presenteren. Dat kan met een gebaksvitrine voorzien van koeling. Hierin blijven de producten de hele dag vers en smakelijk. Het gebak blijft er ook aantrekkelijk uitzien zodat uw klanten het zeker graag kopen. De gebaksvitrine is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. U kunt ze daardoor gemakkelijk in uw zaak plaatsen. Ook combineren is uiteraard mogelijk. De vitrines zijn in de meeste gevallen voorzien van glas zodat insecten geen kans krijgen om in de buurt te komen.

Presenteer uw drankjes en andere koele producten op een professionele manier

Als u naast gebak en taarten ook drankjes verkoopt dan moeten die natuurlijk ook worden gekoeld. Hiervoor gebruikt u een display koelkast. Hierin kunt u het aanbod overzichtelijk voor uw klanten presenteren. Zij zien dan meteen wat het assortiment is, u hoeft dat dan niet steeds op te noemen. U kunt desgewenst ook meteen de prijs erbij zetten en uw klanten hun artikelen zelf laten pakken. Een display koelkast leent zich ook uitstekend voor het presenteren van zelfgemaakte smoothies, pokebowls en fruitcocktails. Ook eenpersoons zuivelproducten kunt u hierin natuurlijk prima aanbieden.

Koop uw koelingen bij de vakman

Een koeling voor uw bedrijf moet van uitstekende kwaliteit zijn en, als het even kan, vele jaren meegaan. Als u uw aankopen doet bij Koopsretail dan weet u dat u kiest voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. In de webshop kunt u het complete assortiment bekijken. Zoek een mooie gebaksvitrine uit of koop een display koelkast voor uw gekoelde dranken en andere producten. U krijgt uw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg. U kunt uw bestelling ook alvast plaatsen voor uw binnenkort te openen zaak. De bestelling wordt op tijd afgeleverd zodat u op de geplande datum uw deuren kunt openen.