Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Therapie in Amsterdam of omgeving nodig?

Zitten bepaalde angst- of spanningsklachten je in de weg? Voelt het alsof je vanwege de problemen steeds tegen een obstakel aanloopt? Een drempel waar je niet overheen kan? Bij Invivo Clinics zijn we gespecialiseerd in de behandeling van angst- en spanningsklachten. Door middel van therapie nabij Hilversum kunnen we jou leren hoe beter om te gaan met de psychische problemen die je ervaart. Wat je niet wilt is deze problemen verder op je laten inwerken of deze nog langer een drempel in je leven te laten vormen. Door jou te leren je klachten op een andere manier te benaderen kun je het obstakel opheffen en weer leven op een manier zoals jij dat wilt. Omdat onze kliniek behandelingen uit verschillende disciplines (zoals psychiatrie, psychologie en pedagogiek) kun jij na de therapie nabij Hilversum weer door met je leven. Wij zijn geen grote instelling, maar een kleine en laagdrempelige kliniek die je veel persoonlijke aandacht kan bieden.

Benieuwd naar onze behandelingen en werkwijze? Informeer dan eens verder door vrijblijvend contact op te nemen via 020 76 70 378!

Multidisciplinaire behandelingen bij Invivo Clinics

Bij Invivo Clinics werken we aan de hand van een bepaalde werkwijze. Die luidt als volgt. Bij interesse in therapie nabij Hilversum kun je contact met ons opnemen om je aan te melden. Daarop wordt een intakeprocedure gestart, bestaande uit vragenlijsten en een aantal gesprekken. Zo brengen we jouw klachten in kaart en kunnen we een behandelplan op maat opstellen. De behandeling duurt zo lang als nodig is en kan onder meer de volgende methodes bevatten:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

We bieden ook een terugvalpreventie plan aan, om te voorkomen dat je weer in oude gewoontes terugvalt. Zo willen we de effectiviteit en kwaliteit van onze therapie garanderen.

Over Invivo Clinics

In 2009 is Invivo Clinics opgericht door Saskia Dijksma (gezondheidszorgpsycholoog) en Emil Prager. We zijn gevestigd in Amstelveen en zijn gespecialiseerd in de behandeling van angst- en spanningsklachten. Daartoe bieden we multidisciplinaire behandelingen aan, met bewezen methodes voor de behandeling van psychische klachten zoals gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS.

Ja, ik ben geïnteresseerd in therapie nabij Hilversum!

Heb jij interesse in therapie nabij Hilversum bij Invivo Clinics? Informeer dan eens verder of meld je gelijk aan! Je kunt ons daarvoor geheel vrijblijvend contacteren via 020 76 70 378.

 

Contactinformatie

Invivo Clinics

Amstelveen
Populierenlaan 595

Tel. 020 767 0378
Fax. 020 261 5291
info@invivoclinics.nl

https://invivoclinics.nl