Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Standaarden voor muziekinstrumenten

Altsafoxoonstandaard

Geef uw altsaxofoon een mooie plek in de spotlight met de speciale carbon sax >altsaxofoon standaard van WoodWindDesign. Het instrument komt zeer mooi tot zijn recht in deze standaard die helemaal is afgestemd op de contouren van de saxofoon. Daarbij zorgt de standaard ook nog is voor een stukje stevigheid en stabiliteit. Voordeel is de hoge kwaliteit rubber waarmee de standaard bekleed is zodat de saxofoon er goed in past vanwege de stabiele grip. Het voorkomt dat de saxofoon gaat kantelen of omvallen.

Demontage gaat zeer gemakkelijk door een speciaal systeem van frictieverbindingen. U kunt de standaard hierdoor makkelijk in een tas vervoeren. De juiste saxofoon standaard kiest u bij WoodWindDesign. De winkel heeft voor allerlei soorten saxofoons verschillende standaards. De meeste zijn verstelbaar en hebben vier pootjes voor goede grip op de vloer. Ook zijn ze van lichtgewicht zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. Door de stabiliteit vallen de instrumenten niet om en staan ze extra veilig.

Sopraansaxofoonstandaard

Deze speciale >sopraansaxofoon standaard met flitsend design geeft uw Sopraansaxofoon een nog mooiere uitstraling als u hem neerzet. Het ontwerp oogt futuristisch en modern. Daarnaast is het effectief om de Sopfraansaxofoon te plaatsen. De pootjes die gemaakt zijn van carbon hebben magneetjes zodat de standaard stabiel zal blijven staan en niet om zal vallen. Zelfs op vloeren die minder vlak zijn heeft de standaard voldoend grip.

Trombone standaard

WoodWindDesign heeft diverse mogelijkheden op het gebied van een trombone standaard waarbij het instrument stabiel staat en goed tot zijn recht komt. De standaard is voorzien van vier poten en rubber grip zodat hij zowel stevig op de vloer staat en de Trombone goed draagt zonder kantelen. Door ringen kan de standaard makkelijk worden versteld tot in verschillende posities. Voordeel is dat ook deze standaard makkelijk is te vervoeren in een draagtas samen met de Trombone waardoor het niet te zwaar wordt.</p.

https://www.woodwinddesign.nl/
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.