Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Ga het gevecht met de Amsterdams huizenmarkt niet alleen aan – Finsens Makelaardij

De ingewikkelde Amsterdamse markt

Als geboren en getogen Amsterdammer weet u als geen ander hoe ingewikkeld de huizenmarkt in elkaar zit. Zonder professionele hulp wordt het zeer moeilijk een huis te kopen of te verkopen. Finsens makelaardij is de makelaar die u van begin tot het einde zal bijstaan. Hun enthousiaste en ervaren team hebben een uitgebreide kennis in verband met de regelgeving en de bouwtechnische aspecten die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. Elke opdracht is belangrijk voor hen en ze leiden u dan ook met plezier door het hele proces.

Aankoop, verkoop of verhuur: het kan allemaal

Finsens weet dat je als makelaar Amsterdam grondig moet kennen. Een huis kopen is niet eenvoudig. Het aanbod aan goede woningen is immers schaars en de prijzen voor vergelijkbare huizen lopen fel uiteen. Na een kennismakingsgesprek waarin uw exacte wensen besproken wordenm, spreken ze hun kennissen en contacten aan om een gepast huis te vinden. Ook bij de verkoop of verhuur van uw huis zullen ze u bijstaan. Ze helpen u om de woning fraai te presenteren en voeren de onderhandelingen in uw naam. Ze beschikken immers over het juiste netwerk om uw woning bij potentiële huurders of kopers onder de aandacht te brengen.

Het bruisende centrum of het rustigere Noorden

Finsens makelaardij beschikt zowel over een makelaar Amsterdam Centrum als een makelaar Amsterdam Noord. Het bruisende stadscentrum of eerder een rustige woonwijk, het behoort allemaal tot hun mogelijkheden.. Hun verleden als onderdeel van een financieel advieskantoor zorgt er verder voor dat ze u ook aan fiscaal en hypotheekadvies kunnen helpen. Finsens makelaardij beschikt als het ware over het totaalpakket. U vindt bij hen een gemotiveerde makelaar die net die extra stap zet om u te helpen.

https://www.finsensmakelaardij.nl/nl/makelaar-amsterdam-centrum