Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Kies voor kantoorinrichting die al gebruikt is

Wegens corona werken mijn werknemers en ikzelf al een tijd vanuit huis. Dat gaat op zich prima, echter klaagden mijn werknemers wel over het feit dat ze thuis geen fatsoenlijke werkplek tot hun beschikking hebben. Dat was zo, en ik vond dat ik daar als leidinggevende wat aan moest doen.

Mijn werknemers hoorden thuis van dezelfde kantoormeubelen en kantoorattributen gebruik te kunnen maken als op kantoor. Maar het geld was een probleem. Ik kon niet bakken met geld uitgaven aan nieuwe kantoormeubelen ten tijde van een crisis. Toen vond ik op internet een webshop die gespecialiseerd is in kantoorinrichting die al gebruikt is: Jan Korevaar Handelsonderneming. Dat bracht uitkomst.

Gebruikte kantoorinrichting te koop aangeboden

  • -> Zowel tweedehands kantoormeubilair als nieuwe kantoormeubelen;
  • -> Jong gebruikte kantoormeubelen voor de meest aantrekkelijke prijzen;
  • -> Advies bij de verkoop: we denken altijd met je mee;
  • -> Bezorgen en monteren ook mogelijk;
  • -> Hoge klanttevredenheid;
  • -> Ideaal voor de beginnende ondernemer of doorstarter;
  • -> Levering door heel Nederland en België;
  • -> Duurzame keuze (refurbished kantoormeubilair) en dus goed voor het milieu;
  • -> Alle topmerken op voorraad: Ahrend, Aspa, Wiesner Hager, Unifor, Lensvelt, Steelcase, Herman Miller, Wini, Gispen, Fleischer, Kembo, Markant, Kinnarps, Vepa, Vitra, Artifort en Montis.

Van gebruikte bureaus tot vergaderstoelen

Jan Korevaar heeft alles op het gebied van kantoorinrichting die al eens eerder gebruikt is. Bijvoorbeeld: gebruikte bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen gebruikt, roldeurkasten, ladeblokken, fauteuils, vergadertafels en schuifdeurkasten. De kantoormeubelen die ze aanbieden zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Bijvoorbeeld de roldeurkast die al een keer gebruikt is, ziet er nog prima uit.

Tevreden werknemers

Ik heb flink ingekocht bij Jan Korevaar en de totaalprijs die ik moest betalen viel me allerzins mee. Mijn werknemers waren erg tevreden met hun bureaustoelen en bureaus. De kantoorinrichting thuis is goed gelukt en dat met meubelen die al eens eerder gebruikt zijn!

Jan Korevaar Handelsonderneming B.V.

Adres: Nijverheidsweg 8b, 3381 LM Giessenburg

Telefoon: 0184 – 65 41 60

Provincie: Zuid-Holland

https://shop.jankorevaarhandel.nl/