Grotemarkt beraad
Image default
Entertainment

Scoutingactiviteiten te huur

De creativiteit met een scoutingactiviteit kan soms vrij snel op zijn. Het is dan ook lastig om zo even telkens wat te bedenken. Het kan dan ook een leuke optie zijn om materiaal te huren om zo een leuke afwisseling te hebben. De vraag is dan natuurlijk wel: Wat valt er te huren als leuke activiteit voor een scoutinggroep?

 

Lasergamen

Een leuke optie is bijvoorbeeld om te lasergamen. Het heeft een element van teambuilding omdat je als team samenwerkt om het andere team in te maken, plus het is natuurlijk een leuke avontuurlijke opkomst. Om dan het scoutinggebouw om te toveren tot een lasergame-arena, of in het dichtstbijzijnde bos te lasergamen is beide een erg leuke optie. Daarbij wordt vaak alles compleet geleverd waardoor je amper nog iets aan voorbereiding hoeft te doen.

 

Silent disco

Het kan natuurlijk ook erg leuk zijn om met scouting een soort eindfeestje te organiseren. Het jaar is voorbij, je gaat binnenkort op zomervakantie, dus dan wil je misschien iets van een afsluitactiviteit. Een silent disco organiseren op het clubgebouw kan dan ook erg leuk zijn. Het wijkt iets af van een standaard disco, maar het wordt er alleen maar leuker door!

 

Paintballen

Je zou natuurlijk ook paintball kunnen huren. Wel is hier een nadeel aan dat je ook een beetje een zootje achter laat. Gelukkig is dit vaak niet schadelijk voor de natuur omdat de samenstelling van de verfballetjes onschadelijk voor het milieu is gemaakt. Het is natuurlijk erg leuk en anders dan lasergamen zit er iets meer risico aan omdat je werkelijk wat voelt als je geraakt wordt. Erg leuk dus als je met een oudere groep bent, misschien niet zo verstandig met een jonge groep.

 

Er zijn dus genoeg opties qua activiteiten huren. Je kan zo echt een leuke speciale opkomst organiseren. Lekker met elkaar lasergamen of paintballen als actieve opkomst, of toch misschien als laatste opkomst een feestje ervan maken met silent disco. Er is genoeg ruimte om te huren en daarbij is dit nog maar de top van de ijsberg. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het huren. Zo heb je toch weer een leuke opkomst met jouw scoutinggroep!

 

Gerelateerde artikelen

Sfeer creëren met verlichting huren

Puzzelen tegen verveling

De goudprijs van afgelopen jaar