Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Reiki behandeling in Eindhoven

Zou je zelf graag willen ervaren hoe het is om een Reiki behandeling te krijgen? Maak dan snel een afspraak! Tijdens een Reiki behandeling kan ik verschillende vragen beantwoorden, bijvoorbeeld wat een Reiki behandeling precies met je doet, hoe ziet een Reiki behandeling er uit en hoe werkt een Reiki behandeling bij depressie? Verder leg ik je uit hoe Reiki ontspanning en rust brengt maar ook jouw gezondheid ondersteunt.

Wat doet Reiki met je lichaam?

Tijdens je leven ervaar je vaak onbalans in je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Reiki maakt geen onderscheid waar deze onbalans zit, fysiek of mentaal. Alles in het lichaam is opgebouwd uit energie waardoor je jouw lichaam kunt zien als één grote energiehuishouding. Als je gezondheid in onbalans is, komt dat doordat de energie uit balans is. Een Reiki behandeling helpt je lichaam om de energie weer in balans te krijgen. Hierdoor kunnen klachten zoals hoofdpijn, migraine en vermoeidheidsklachten verminderen of verdwijnen.

Wat zijn de kosten van een Reiki behandeling?

Een Reiki behandeling kost bij mij 65 euro per uur. Studenten krijgen 20% korting op vertoon van hun studentenpas. Het is ook mogelijk om een Reiki behandeling cadeau te geven aan iemand! Hiervoor heb ik cadeaubonnen beschikbaar. Deze is te verkrijgen vanaf 10 euro en kun je ophalen in de praktijk maar ook per post laten bezorgen.

Zelf Reiki behandelingen leren geven

Naast de Reiki behandelingen die ik zelf geef, geef ik ook Reiki cursussen. Tijdens deze cursussen kun je leren wat Reiki inhoudt, hoe je Reiki toepast bij jezelf en hoe je zelf Reiki behandelingen en cursussen geeft. In totaal zijn er drie cursussen beschikbaar. Reiki 1 is de basiscursus, Reiki 2 en Reiki Masterpad zijn hierop de verdieping. Na elke cursus krijg je een certificaat als bewijs dat je de cursus gevolgd hebt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Reiki behandelingen of over de cursussen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website. Ook kun je mij bereiken via 06 – 24 09 79 41. Bellen of Whatsapp is allebei mogelijk! Ik hoop dat ik je binnenkort in mijn praktijk in Eindhoven zie voor een Reiki behandeling of cursus.

https://robertcornelisse.nl/