Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Duurzame en milieuvriendelijke kachels

Op zoek naar een nieuwe kachel? Ga dan voor de pelletkachel! Deze kachel lijkt qua uiterlijk veel op een houtkachel. De worden namelijk geleverd in strakke designs en bevatten ook een raampje aan de voorkant. Het verschil met de houtkachel is echter dat de pelletkachel vuur stookt met houtpellets, kleine samengeperste stukjes resthout. Dit type kachel is erg milieuvriendelijk en duurzaam. Om deze reden heet de Nederlandse overheid besloten om aankopen van deze kachels te subsidiëren. In combinatie met de scherpe prijzen en hun duurzame karakter maakt dit dat de aankoop van een pelletkachel een voordelige investering is. Ook wat betreft sfeer doen ze verder niet onder voor andere kachels.

Recht op subsidie bij aankoop van een pelletkachel

Om het gebruik van gas terug te dringen en duurzaamheid te bevorderen heeft de Nederlandse overheid recent besloten om subsidies te verstrekken aan mensen die pelletkachels kopen. Dit maakt de aankoop van de milieuvriendelijke kachel extra voordelig. Hoeveel subsidie u precies ontvangt ligt aan het kW vermogen van de kachel. De duurzaamheid maakt dat u uw investering ook nog eens snel terugverdient ten opzichte van een standaard houtkachel.

De voordelen van Bacor Houtkachels

Bij het bedrijf Bacor Houtkachels kunt u tegen scherpe prijzen pelletkachels kopen van Europese topkwaliteit. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten pelletkachels aan, alsmede de toebehoren. Deze zijn makkelijk te bekijken in onze overzichtelijke webshop. Ook kunt u naar onze showroom in Werkendam (Noord-Brabant) komen. Wij heten u van harte welkom. Door de pelletkachel te bestellen bij Bacor Houtkachels geniet u van allerlei voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Eigen installatieteam
  • Vakkundig advies over de mogelijkheden
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Overal in Nederland bezorgd
  • Geen verzendkosten bij bestellingen van €1000,- of meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Zou u graag een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom? Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 06 52 310 174, wij staan u graag te woord. Ook kunt u het online contactformulier invullen.

https://www.bacorhoutkachels.nl/