Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Relatietherapie in Rotterdam en Schiedam

Ben je op zoek naar een relatietherapeut die je kan helpen middels relatietherapie in Rotterdam of Schiedam? Dan ben je bij Relatiehuis Rijnmond aan het juiste adres. Als je relatieproblemen hebt komt een professional zoals de therapeut van Relatiehuis Rijnmond goed van pas. De therapeuten weten als geen ander dat het je verstrikt kunt raken in patronen waar je zelf geen zicht meer op hebt. Juist omdat ze veel ervaring hebben, kunnen ze je perfect verder helpen.

Hoe werkt relatietherapie in Rotterdam en Schiedam?

De relatietherapeuten van Relatiehuis Rijnmond bieden een behandeling aan volgens het EFT model. Emotionally Focuses Therapy. Deze therapie focust zich op de gevoelens en de veroorzakers van de ontregelde relatie. Het doel? De emotionele beschikbaarheid van de partners verbeteren. Hierbij staan het hechtingsgedrag en de verbindingen centraal. Allereest vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats waarin de doelen besproken worden. Ook wordt er een plan van aanpak opgesteld. In de sessies die volgen proberen jullie deze doelen samen te bereiken. Uiteindelijk leer je vast te houden wat je lief hebt en worden en worden negatieve patronen doorbroken.

Waarom kiezen voor relatiehuis Rijnmond?

Relatiehuis Rijnmond is er voor iedereen. Zowel voor gezinnen als voor koppels die elkaar weer terug willen vinden. Hier kun je schuilen, troosten en getroost worden. Therapeut Chris Roos zoekt altijd naar de verbindingen tussen mensen. We willen immers allemaal gezien, gehoord en erkend worden door elkaar. Kies je voor relatietherapie in Rotterdam en Schiedam voor Relatiehuis Rijnmond? Dan geniet je van een hoop voordelen. Deze voordelen zetten we graag voor je op een rij:

  • Stabiliteit
  • 24/7 beschikbaarheid. Dag en nacht
  • Betrokkenheid
  • Een therapeut die hechtingsgericht werkt

Maak een afspraak

Kortom: wil je dat de deskundigen van Relatiehuis Rijnmond de nodige hulp bieden? Laat de therapeuten je op een persoonlijke en professionele manier helpen, zodat de banden binnen de relatie weer versterkt worden. Wacht niet te lang, dan blijft de schade beperkt! Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Dat kan! Maak vandaag nog een afspraak zodat ze jullie van de nodige tips en adviezen kunnen voorzien. Ze helpen jullie graag verder!

https://www.relatiehuisrijnmond.nl