Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst?

Kamp jij met een riool dat verstopt is? Geen nood, want Animo Ontstoppingsdienst kan je daarbij helpen. Een verstopt riool is behoorlijk vervelend. Naast dat het overlast met zich mee kan brengen, komen er ook allerlei kosten bij kijken. Daar heb je natuurlijk helemaal geen trek in. Het is daarom maar goed dat Animo Ontstoppingsdienst dit probleem snel voor je kan verhelpen. Wij bieden onze services tegen scherpe prijzen aan. Voor deze schappelijke prijzen kunt u een vriendelijke en snelle service verwachten. Wilt u een afspraak maken? Wij zijn werkzaam in de regio van Nijmegen, Wijchen, Druten en Arnhem. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

De specialist in het ontstoppen van riolering

  • Meer dan 15 jaar ervaring met het ontstoppen van riolen
  • Vakbekwame medewerkers
  • Altijd bereikbaar (24/7) bij calamiteiten
  • Scherpe en vrijblijvende offertes, zonder onduidelijkheden
  • Zeer scherpe tarieven
  • Inclusief camerainspectie

Camera inspectie van uw riool

Om goed te weten waar we mee te maken hebben maakt Animo Ontstoppingsdienst gebruik van een camera inspectie, om het probleem van de verstopping te achterhalen. Zo kunnen we gericht te werken gaan, want onze service stukken efficiënter maakt. Met de camera inspectie kunnen we tevens onderzoeken of er verder maatregelen genomen dienen te worden om verstoppingen in de toekomst te kunnen voorkomen. Ideaal dus! Dat scheelt namelijk toekomstige kosten voor reparaties, of uitvoerig onderhoud.

Neem nu contact op voor een afspraak

Wil je Animo Ontstoppingsdienst inschakelen voor het ontstoppen van je riool? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij je situatie bespreken en op basis daarvan een offerte opstellen. Is deze akkoord? Dan zijn we snel bij je ter plekke om je van je probleem te verhelpen. Bel ons nu op 06 – 5386 5284, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

https://www.animo-ontstoppingsdienst.nl/