Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Witgoed reparatie rondom Enschede

Ben je op zoek naar een Witgoed reparatie rondom Enschede? Mijn ervaring bij Electro World Bas Baake was echt perfect! Ze hebben een super goede klanten service en komen bij jou over de vloer als jouw apparatuur gerepareerd moet worden. Op een maandagochtend heb ik gebeld, dinsdagmiddag stond er een reparateur bij mij op de stoep!

 

Groot assortiment

Bijna al mijn huishoudelijke apparaten komen bij Bas Baake vandaan. Ze zijn gespecialiseerd in alle soorten elektronica. Van wasmachine tot koelkast of vaatwasser. In hun showroom hebben ze zoveel producten staan dat je hoofd er gewoon van begint te tollen. Gelukkig is het personeel super vriendelijk en erg behulpzaam. Nadat ik had laten weten wat voor wasmachine ik zocht, konden ze mij gelijk verder helpen. Binnen no time had ik mijn keuze gemaakt. Door de grote voorraad en snelle levering had ik mijn wasmachine binnen 5 dagen in huis.

Wasmachine reparatie rondom Enschede

Ik heb nu mijn wasmachine twee jaar en ben er ontzettend tevreden mee. Hij heeft veel programma’s, vooral de korte wasprogramma gebruik ik vaak. Toch maakt hij de laatste tijd een raar geluid, die hij voorheen niet maakte. Ik heb Bas Baake opgebeld en het uitgelegd. Helaas viel het buiten mijn garantie, maar ze hebben een eigen reparatie service voor witgoed. Als ik dat wilde, kon er de volgende dag een reparateur komen, op een afgesproken tijd. Dat wilde ik natuurlijk erg graag! Ze hebben echt een goede wasmachine reparatie service rondom Enschede.

Zeer vriendelijk en vakkundig

Naast een breed assortiment een producten, heeft Electro World ook brede kennis van verschillende producten. De reparateur had mijn wasmachine zo gerepareerd en kon mij vertellen wat ik moest doen als het nog een keer zou gebeuren. Hij zei dat het geluid wel vaker voorkwam bij het merk wasmachine dat ik had. Met een paar simpele handelingen kon ik het zelf zo oplossen, zo hoef ik niet elke keer te bellen voor een monteur. Echt super service!

https://www.basbaake.nl/