Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Jullie mediator in Arnhem bij scheiden

Wonen jullie in Arnhem en hebben jullie samen besloten om te gaan scheiden? Een scheiding meemaken is niet fijn. Immers: je begint een huwelijk met de belofte dat jullie elkaar steunen en liefhebben tot de dood jullie scheidt. Als dat om welke reden dan ook niet gelukt is, doet dat veel pijn. Opeens moeten jullie ieder jullie eigen weg na misschien wel jaren samengewoond te hebben. En als jullie ook nog kinderen hebben, maakt dat het nog ingewikkelder en verdrietiger.

Hoewel de pijn en het verdriet nog vers is, moeten er al vrij snel afspraken worden gemaakt. Dat is moeilijk, vooral als jullie gesprekken op niets uitlopen. Komen jullie er niet uit, maar wil je wel de scheiding goed afsluiten? Schakel dan een mediator te Arnhem in.

Van den Dungen Mediation

Henk van den Dungen van Van den Dungen Mediation is een ervaren mediator die stellen helpt bij het scheiden in Arnhem. Door zijn jarenlange ervaring en kennis is hij de perfecte bemiddelaar voor jullie. Hij begeleidt de gesprekken tussen jullie en zorgt voor verbinding. Het einddoel is: goede afspraken maken en vastleggen in een ouderschapsplan. Met mediation in Arnhem wordt de oplossing voor jullie geschillen in samenspraak bereikt.

https://www.vandendungenmediation.nl/