Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Moderne tandartspraktijk regio Culemborg

Een gezond en goed verzorgd gebit is erg belangrijk, het is het visitekaartje van je gezicht. Om je gebit verzorgd te houden, is een regelmatig bezoek aan de tandarts eigenlijk wel een vereiste. Tijdens de periodieke controle word je gebit en tandvlees op verschillende punten gecontroleerd en indien nodig worden gaatjes gevuld of tandsteen verwijderd. Hiermee voorkom je ergere problemen.

Ben je woonachtig in Culemborg en omgeving? Dan kun je terecht bij Tandartsen Praktijk Culemborg. Het betreft een moderne praktijk met ervaren medewerkers waar persoonlijke aandacht een van de speerpunten is. De praktijk is er voor jong en oud. Ook mensen met angst voor de tandarts kunnen we goed begeleiden. Naast het vullen van gaatjes kun je in de praktijk ook terecht voor diverse andere behandelingen.

Röntgenfoto

Soms wordt er een röntgenfoto gemaakt. Hiermee kunnen we eventuele gaatjes en andere afwijkingen opsporen die (nog) niet met het blote oog waarneembaar zijn. Het voordeel hiervan is dat beginnende ontstekingen of andere afwijkingen bijtijds worden waargenomen er hiermee erger leed voorkomen kan worden. Mocht blijken dat er toch afwijkingen zijn, zal ons ervaren team van de tandartsenpraktijk in Culemborg er alles aan doen om dit op een snelle en vakkundige manier op te lossen.

Deskundige behandelingen en een moderne werkwijze

Bij onze praktijk kun je terecht voor verschillende behandelingen. Behalve de periodieke controle, kunnen wij ook op een deskundige manier een brug zetten, sealen, een kroon plaatsen of een tandvleesbehandeling geven. Zelfs een wortelkanaalbehandeling voeren wij met de grootste zorgvuldigheid uit. De juiste ervaring in combinatie met een goed geplaatste verdoving zorgt ervoor dat de behandeling niet zo spannend is als de meeste mensen denken!

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde kaakchirurgen, tandarts-(sub)specialisten in implantologie, parodontologie en endodontologie. Iedere behandeling kan dus vakkundig uitgevoerd worden. Tandarts Webhofer is opgegroeid in Culemborg en heeft een ruime praktijkervaring, hij en zijn team zullen er alles aan doen om jouw behandeling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wil je meer weten over specifieke behandelingen of een bezoek aan onze praktijk? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Als je al patiënt bent van onze praktijk, kun je met de handige TP Culemborg App nu ook je afspraken maken.

 

https://www.tpculemborg.nl/