Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering voor immigranten

Wist u dat iedereen die in Nederland woont verplicht is om een zorgverzekering te hebben? Dit geldt ook als u vanuit het buitenland (tijdelijk) in Nederland komt werken en wonen. Bij HollandZorg begrijpen we dat u al genoeg moet regelen als u als buitenlander naar Nederland komt. Daarom willen wij het afsluiten van een zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk voor u maken. Wij zijn speciaal gericht op het bieden van een kwalitatieve zorgverzekering voor (arbeids)migranten en hun familie. We bieden dan ook een aantal voordelen die reguliere zorgverzekeraars u niet kunnen bieden.

Voordelen HollandZorg

Een zorgverzekering bij HollandZorg kunt u gemakkelijk opzeggen als u terug gaat naar uw thuisland, maar ook weer snel activeren in het geval dat u terug komt naar Nederland. Wanneer u bij ons een zorgverzekering afsluit, ontvangt u een EHIC pas (European Health Insurance Card). Dit is uw zorgpas en tegelijkertijd uw bewijs dat u recht heeft op vergoeding van noodzakelijke medische zorg wanneer u tijdelijk verblijft in een Europees land of Zwitserland. Bij HollandZorg kunt u kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Zo kunt u de verzekering kiezen die het beste aansluit op uw zorgbehoeften.

Gemak voor werkgevers

Ook voor werkgevers maken wij het graag eenvoudig om een zorgverzekering aan te vragen voor buitenlandse werknemers. U kunt als werkgever gebruik maken van een speciaal portaal waarmee u inzicht heeft in de polisadministratie van uw werknemers. Daarbij bieden we een aanvullende verzekering speciaal voor buitenlandse werknemers. 

Zorgtoeslag voor Polen

Wanneer u als werkgever een zorgverzekering aanvraagt voor een arbeidsmigrant, dan kunt u tegelijkertijd zorgtoeslag aanvragen. Dit scheelt u een extra handeling. HollandZorg heeft afspraken gemaakt met de Belastingdienst, waardoor het mogelijk is om zorgtoeslag voor Polen en andere buitenlandse werknemers aan te vragen. Wilt u meer informatie over zorgtoeslag of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.hollandzorg.com/nl