Grotemarkt beraad
Image default
Beauty en verzorging

Meer zelfvertrouwen door een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie van Ooglift geeft u meer dan een jongere blik. Een ooglidcorrectie geeft u naast een jongere blik die past bij hoe u zich voelt, ook meer zelfvertrouwen. U weet dat u er goed uitziet. U weet dat u tientallen jaren jonger oogt dan voorheen. Hierdoor gedraagt u zich naar hoe u zich voelt. U transformeert niet alleen zichtbaar bij uw ogen, maar uw hele uitstraling transformeert mee. Van een persoon die onzeker en met weinig zelfvertrouwen door het leven gaat, naar een persoon die zeker is van zichzelf door uw toegenomen zelfvertrouwen. Uw uitstraling verandert, doordat uw zelfvertrouwen is gegroeid.

Een ooglidcorrectie is er voor iedereen

Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde operatie bij Ooglift.  Ooglift is dan ook dé specialist in ooglidcorrecties. U bent verzekerd van een beter, sneller én deskundiger advies juist omdat de artsen van Ooglift zich uitsluitend richten op de cosmetische oogchirurgie. Dr. R.A. Geerling, aangesloten bij Ooglift is oogarts-oogchirurg. Hij verricht elk jaar ongeveer 2.000 correcties aan de oogleden. Hij heeft de meeste ervaring en denkt graag met u mee om te komen tot een deskundig advies. Meestal worden ooglidcorrecties uitgevoerd bij personen ouder dan dertig jaar. In een enkel geval gebeurt dit bij mensen die jonger zijn dan dertig jaar. Een ooglidcorrectie is daarmee een operatie die niet alleen bij oudere mensen uitgevoerd wordt. Iets wat veelal gedacht wordt.

Gelukkiger door een ooglidcorrectie?

Vele patiënten zeggen dat ze door hun ooglidcorrectie gelukkiger zijn geworden dan ze al waren. Maar het is echter ook belangrijk om er direct bij te zeggen dat u uw geluk niet zult vinden wanneer u een ooglidcorrectie ondergaat. Een ooglidcorrectie staat niet garant voor uw geluk. Bent u al gelukkig, dan kan een ooglidcorrectie u wel nóg gelukkiger maken.

Het is nu eenmaal een feit dat sommige mensen lijden onder hun hangende bovenoogleden, of hun wallen onder hun ogen. Een ooglidcorrectie is een steuntje in de rug. Een ooglidcorrectie kan dan voor de nodige (mentale) rust zorgen. Mensen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan, voelen zich lichter. Doordat ze niet telkens meer in die spiegel kijken naar hun hangende oogleden, of in een gezelschap op zoek gaan naar mensen met in hun ogen de perfectie oogopslag. Een obsessie maakt plaats voor een verrijking.

Neem gerust contact op met Ooglift voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Zodat u voor de komende tien tot vijftien jaar verlost zult zijn van een mogelijke obsessie.