Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Lunch bestellen bij Houtop

Lunch bestellen bij Houtop

Toen ik onlangs voor een vergadering met het hele bedrijf de lunch moest regelen, zat ik even met mijn handen in het haar. Na kort speuren kwam ik uit bij Houtop. Zij leveren lunch bij je op kantoor af. Ik moet zeggen dat ik eerst een beetje sceptisch was maar nu ben ik echt ontzettend enthousiast!

 

Diverse lunchpakketten

Bij Houtop kun je verschillende lunchpakketten bestellen. Als je nou op zoek bent naar een speciale lunch kunt je zelf een lunchpakket samenstellen. Je kunt zelfs voor een vegetarische, glutenvrije, lactosevrije of veganistische lunchpakket bij ze terecht. Nou zijn wij dus een bedrijf die heel erg op duurzaamheid letten en zelfs daar hebben ze wat voor: het duurzame lunchpakket!

 

Lunch bestellen

Het bestellen van de lunch bij Houtop kan vanaf 50 lunchpakketten. Kleinere bestellingen doen ze dus helaas niet, wat ik zelf erg jammer vind want ik zou elke dag wel zo’n heerlijke lunch willen hebben.

 

Houtop zit gevestigd in Amsterdam maar ze bezorgen door heel Nederland én België! Het maakt dus niet uit waar jouw bedrijf zit, je kunt altijd lunch bij ze bestellen. Ik bestelde mijn lunch vanuit Rotterdam. Het was heel snel geregeld en de lunch was netjes op tijd afgeleverd bij ons pand.

 

Altijd verse lunch

De lunch van Houtop wordt dagelijks vers bereidt en dan direct bij jou bezorgd. Dit zeven dagen per week. Ik was echt verrast toen ik dat las maar ik vind het echt fantastisch. Boven de 75 lunchpakketten betaal je doordeweeks zelfs geen bezorgkosten.

 

Definitieve prijzen

Ik kan nu wel heel veel gaan zeggen over de kosten van mijn bestelling bij Houtop maar uiteindelijk verschilt het natuurlijk per bedrijf wat je kwijt bent. Wil je nou precies weten wat een lunch van Houtop kost? Dan kun je gewoon gelijk een offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je komt dus ook niet voor verrassingen van onverwachte kosten te staan, de prijs op de offerte is de definitieve prijs.

 

Houtop Professional Food B.V.

Jarmuiden 50

1046 AE Amsterdam