Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Kerst of Oud & Nieuw bij Van der Valk

December is een enorm drukke maand met veel feestdagen. Iedereen viert het op zijn eigen manier, maar vaak draait het hierbij om gezellige dagen met de familie. Om even aan alle drukte te ontsnappen kan het fijn zijn om bijvoorbeeld kerst of oud en nieuw buiten de deur te vieren. Zo kunt u optimaal samen met uw gezelschap genieten van de mooiste tijd van het jaar!

Heerlijk dineren met de gehele familie

Kom met de gehele familie bij elkaar tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Heeft u geen zin om te koken? Of wilt u gewoon lekker luxe dineren? Ga dan voor een  diner of kerstbuffet bij Van der Valk! Kies voor een 3-gangen a la carte menu of ga voor een live cooking kerstbuffet!

Met het ruime aanbod van diverse gerechten is er voor zowel de oudste als de jongste van de familie een hoop lekkers. Daarnaast is het ideaal dat u niet lang hoeft te wachten op uw eten en u zelf uw bord kunt samenstellen wanneer u gaat voor live cooking. Zo kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij graag eet en wordt uiteten een feest!

All inclusive

Wilt u liever thuisblijven tijdens kerst maar wel de deur uit tijdens oud en nieuw? Van der Valk biedt diverse oud en nieuw arrangementen aan! Perfect wanneer u graag iets bijzonders van oud en nieuw wilt maken. U kunt het uitgebreid vieren met uw familie of vrienden maar, ook intiem met bijvoorbeeld alleen uw geliefde.

Zo kunt u kiezen voor een oud en nieuw arrangement all inclusive of enkel een overnachting. Wanneer u zin heeft om het rustig aan te doen met oud en nieuw kunt u ervoor kiezen om eerst heerlijk te dineren en daarna om 12 uur te proosten bij de bar van het hotel. De volgende ochtend kunt u na een heerlijke overnachting genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet die het hotel aanbiedt. Als u er een knalfeest van wilt maken kunt u na een heerlijk diner aansluiten bij een Sylvester Party. 

Na een nacht lang feesten kunt u uitslapen en aanschuiven voor het Nieuwjaars brunchbuffet. Bovendien kunt u laat uitchecken op 1 januari dus heeft u de mogelijkheid om nog even tot rust te komen in de wellness of een duik te nemen in het zwembad.  Wat u ook kiest, bij Van der Valk maakt u er op uw eigen manier een onvergetelijke oud en nieuw van!

https://www.valkverrast.nl/