Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Hoe bestrijd je effectief onkruid

Wanneer te temperatuur stijgt is het voor veel tuin eigenaren een lastige periode als het gaat om het bestrijden van onkruid. Zeker als het gaat om het verwijderen van onkruid op verharde paden is het werkelijk lastig om hier een goed onderhoud voor te plegen. Juist voor deze doelgroep is er de onkruidmachine die met zijn stalen borstels al het onkruid op een simpele manier verwijderd. Overigens is de onkruidmachine een verantwoorde manier van bestrijding die ook voor het milieu beter is dan het gebruik van bestrijdingsmiddelen die alleen tijdelijk het onkruid verwijderen. Ook het wegbranden van onkruid is vaak een lastige manier om onkruid effectief te bestrijden.

 

Onkruidmachine van Tielburger

Wanneer u een professionele onkruidmachine zoekt dan is er een merk Tielburger die hier toonaangevend in is. Tielburger onkridmachines zijn er voor zowel bedrijven als particulieren en is er in twee verschillende uitvoeringen. De TW50 en de TW50S zijn echte professionele machines die hun werk uitstekend aan kunnen. Tielburger is een betrouwbaar merk en bovendien zijn de onkruidborstelmachines eenvoudig te bedienen. Met sterke borstels waar 10 ijzersterke staaldraden zijn verwerkt werken samen met verschillende motoren die de aandrijving verzorgen. Met een goed instelbare stuurboom kunt u bovendien de hoogte op 6 verschillende standen instellen. Alle modellen hebben een hoogwaardige stalen ombouw en een ergonomisch en veligheidshendel. Natuurlijk wordt de machine geleverd met verzinkte delen ter voorkoming van roest.

 

Pure kracht en eenvoudige bediening

Natuurlijk staat Tielburger niet alleen bekend om zijn levensduur maar ook vanwege de uitstekende service en garantie. Bij iedere professionele park en tuinmachine dealer vindt je wel een machine van Tielburger. Wilt u een onkruidmachine eens goed bekijken ga dan gerust naar een dealer van het merk bij u in de regio of bezoek de website van de importeur voor de Benelux Donatvanderhorst.nl voor meer informatie.