Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Pinautomaat huren

Wordt het kopen of huren van een pinautomaat?

Binnenkort hebben wij een groot evenement van een week, waarbij er onwijs veel gasten komen. We kijken er waanzinnig naar uit en kunnen niet wachten. Maar spannend vinden we het ook! Want er valt nog een hoop te regelen. Bijvoorbeeld rondom het betalen. De gast enkel met contant geld laten betalen is voor ons geen optie; dit is niet efficiënt en veel gasten hebben anno 2018 geen contant geld meer op zak! Nu rest de vraag; gaan we een pinautomaat kopen of een pinautomaat huren? We willen niet al te veel rompslomp; het organiseren van een event is al druk genoeg. Daarnaast is het een beetje onzinnig om een pinautomaat te kopen, aangezien het evenement maar een week duurt. Of we hem volgend jaar weer kunnen organiseren hangt altijd af van de drukte van dit jaar. Nee; het wordt huren. Dat is de beste oplossing!

Een pinautomaat huren bij Pintip.nl

We hebben besloten; we gaan een pinautomaat huren. Maar dan? Waar precies? Wij stuitte op Pintip.nl. Bij hen kun je een vaste of mobiele pinautomaat huren al vanaf één dag tot enkele maanden. Voor ons echt ideaal! Daarnaast verzorgt Pintip.nl het gehele administratieve werk en installeren zij de pinautomaat zo zodat hij pinklaar is en ready for use! Voor ons erg belangrijk, want met de drukke planning kunnen wij geen onnodige stress of moeilijke installatiezaken gebruiken. De pintransacties worden op werkdagen binnen 24 uur op onze rekening gestort en we ontvangen de pinautomaat al na 1 tot 2 werkdagen.

Zowel mobiele als vaste pinautomaten huen

Wat voor ons ook doorslaggevend is geweest om voor Pintip.nl te kiezen? Het feit dat zij werken met zowel mobiele als vaste pinautomaten! Op ons event staan verkoophokjes voor munten. Hier kunnen eenvoudig vaste pinautomaten toegepast worden. Maar op het event lopen er ook een aantal medewerkers rond die wel de mogelijkheid moeten bieden tot pinnen. Voor hen is de mobiele pinautomaat dé uitkomst. We hebben dus allebei besteld! Wij zijn er helemaal klaar voor; laat dat event maar beginnen.

https://www.pintip.nl/