Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Trouwen op een unieke locatie in Lathum

Wanneer u binnenkort trouwplannen heeft en in de Liemers in Gelderland naar een unieke trouwlocatie op zoek bent dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij De Kommensaal in Lathum. De Kommensaal in Lathum s namelijk een plek waar een officiële huwelijksvoltrekking mag plaatsvinden en vanwege zijn unieke ligging in een landelijke omgeving aan het water ook nog eens bijzonder te noemen. Maar dat is niet het enige wat deze locatie uniek maakt. U kunt vanuit een klein gezelschap tot een groot feest met veel gasten de Kommensaal als complete accommodatie gebruiken voor uw huwelijk.

Meerdere ruimtes tot de beschikking

Wanneer u eens een bezoekje heeft gebracht aan de locatie dan heeft u ook gezien dat er enorm veel ruimte aanwezig is binnen de accommodatie. Wilt u een intieme ruimte of een feestzaal voor een groot aantal bezoekers voor uw bruiloftsfeest? Wilt u een ontvangstzaal voor uw receptie of diner dan kan dit ook. Bovendien richten wij onze zalen voor een bruiloft altijd sfeervol en in overleg met uw wensen in. Kortom wij zullen ervoor zorgen dat u alle faciliteiten ontvangt die de huwelijksdag tot een onvergetelijke dag maakt. Wanneer het overigens goed weer is in de zomer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons grote terras. Ook hebben wij natuurlijk voldoende parkeergelegenheid om onze locatie om alle gasten goed te kunnen ontvangen. Omdat wij natuurlijk over een culinaire keuken beschikken zal het uw gasten aan niets ontbreken betreffende drank en hapjes, buffet en of diner.

Complete huwelijks arrangementen

Ook kunt u bij ons al op voorhand een compleet huwelijks arrangement reserveren of u kiest voor een arrangement waar u voor een vaste prijs een compleet verzorgd arrangement ontvangt of u kiest voor een vaste prijs per gast. Natuurlijk maken wij onderscheid tussen de dag gasten, receptie en of feestavond maar omdat we regelmatig sfeervolle huwelijksvoltrekkingen hebben gevierd weten wij precies welke ingrediënten uw huwelijksdag compleet zal maken.

http://www.de-kommensaal.nl/trouwen/