Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Een uniek cadeau voor jong en oud

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Zoek je iets dat geschikt is voor alle leeftijden en een mooie indruk achterlaat? Onze alpaca knuffels en sjaals zijn prachtige geschenken om te krijgen of te geven. Handgeweven en uniek aangeboden door Time For Nature. Onze webwinkel is gespecialiseerd in trendy cadeaus en wij bieden onder andere ook houten herenhorloges, dameshorloges en metalen siervogels aan.

Schattige alpaca knuffels en handgeweven sjaals

Alpaca knuffels zijn niet alleen heerlijk zacht maar ook nog eens erg schattig. Wie je hier ook mee verrast, zal enorm blij zijn. De knuffels zijn onderhoudsarm en zijn eenvoudig schoon te maken. Al onze knuffels zijn uitgerust met een heerlijk zachte wollen vacht.

Ben jij gek van alpaca’s maar wil je geen knuffel? Kijk dan eens bij onze handgeweven sjaals. Deze zijn gemaakt van alpaca wol en zijn heerlijk warm. Ook zijn deze sjaals hypoallergeen en kriebelen deze niet in de nek. Door de isolerende werking is de sjaal zowel in de winter als in de zomer te gebruiken.

Bestel en profiteer van de vele voordelen

Bestel je bij onze webshop voor €50,- of meer? Dan wordt jouw bestelling kosteloos verzonden. Ook is het mogelijk om jouw bestelling op te halen bij onze vestiging in Arnhem.

https://timefornature.nl