Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Het leukste restaurant in Amsterdam en omstreken

Het leukste restaurant in Amsterdam en omstreken

Ik was laatst op zoek naar een gezellig restaurant waar mijn verloofde en ik een hapje konden eten. We waren namelijk gezellig een weekje op stap in onze hoofdstad. Lekker winkelen en her en der een terrasje pakken. Maar ja, we moeten natuurlijk ook eten. Ontbijten en lunchen hadden we al gezellig gedaan op het Rembrandplein. Voor het avondeten zochten we nog een gezellig restaurant. Na even rondvragen in het centrum kwamen we uit bij Restaurant Maydanoz aan de Ceintuurbaan 9HS. Vandaag delen we onze ervaringen met u.

Mediterraanse specialiteiten | ook vegetarische

We lazen op internet dat je er kunt genieten van heerlijke Mediterraanse specialiteiten. Een verrassende mix van de Turks, Libanese en Griekse keuken. Ikzelf ben vegetarisch, maar dat was hier echt geen probleem. Dit restaurant beschikt namelijk over een ruime kaart vol met heerlijke vegetarische gerechten. Het water liep me echt direct in de mond. En dan overdrijf ik niet. Alles behalve zelfs.

Meerdere restaurants in één

Restaurant Maydanoz kunt u zien als meerdere restaurants in één. Een Turks, vegetarisch, Grieks, Libanees én grill restaurant. Mijn vriend is gek op vleesgerechten. Alles wat gegrild is vindt hij heerlijk. Alle gerechten op de kaart worden gegrild op een houtskoolgrill. Heerlijk vlees van de BBQ. Hij zat heerlijk te smullen van de gerechten. Echt een succes! De lekkerste gerechten werden geserveerd.

Een geslaagde avond

Het was al met al een geslaagde avond, gevuld met heerlijk eten en heerlijke drankjes. Het personeel was uiterst vriendelijk en is ons die avond keurig van dienst geweest. We hebben de avond echt ervaren als een tour door verschillende landen. Als het drankje op was hoefde ik de bediening niet te roepen. Voor ik het wist stond er al iemand aan de tafel om de bestelling op te nemen.

Echt een aanrader

Woont u in de omgeving van Amsterdam en zoekt u nog een gezellig restaurant? Of gaat u misschien net als wij een weekje of een dagje weg en zoekt u een plek om heerlijk te dineren? Wij raden Restaurant Maydanoz ten zeerste aan. Reserveer gerust een tafeltje en ervaar het zelf.

Adres: Ceintuurbaan 9HS, 1072 ER Amsterdam Telefoonnummer: 020 676 1195

https://maydanoz-amsterdam.nl