Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De leukste kinderfeestjes in Tilburg bij Flappie Kids

Super leuk kinderfeestje in Tilburg

Mijn jongste telg is laatst 10 geworden. Het is er door de drukte nog niet van gekomen om een feestje te vieren. Maar nu moest het er toch echt van komen! We wonen in de omgeving van Tilburg, dus ik ging op zoek naar een leuk bedrijf voor de organisatie ervan. Ik kwam al gauw uit op de website van Flappiekids. Jeetje zeg, wat bieden deze mensen een hoop workshops aan. Juist doordat de activiteiten zo uiteenlopend zijn, is er voor ieders wel wat wils. Voor een kinderfeestje in Tilburg en omstreken moet je absoluut bij Flappiekids wezen.

Mijn ervaring

Vandaag deel ik mijn ervaring en de ervaring van de kindjes met je. Want jemig, wat hebben zij een plezier gehad zeg! Ze hebben aan tal van workshops meegedaan. Mooie kaarsen gemaakt, een spiegel, make-up op gedaan en noem maar op. Ze konden tijdens een graffiti workshop zelfs op een muur spuiten. Wauw! De mensen achter dit bedrijf hebben zelfs een ware escaperoom opgezet! Deze escaperoom gaat niet op slot en daagt de kids uit om The Bom onschadelijk te maken. Ze hadden onwijs veel plezier en kirden van plezier.

Het was echt een feest!

Ik kan niet anders zeggen dan dat de kinderen het onwijs leuk hebben gehad. Ze gilden van plezier. Ik heb die middag alleen maar lachende en tevreden gezichtjes gezien. Ik hoorde van de juffrouw van mijn jongste telg dat er in de klas nog regelmatig over gesproken wordt. Dat is zo leuk om te horen! Als de kids er nog maanden over praten weet je dat het een groot succes was en dat ze de ervaring nooit meer zullen vergeten. Wil je een kinderfeestje in Tilburg organiseren? Neem dan eens een kijkje op de website van Flappiekids.

https://www.flappiekids.nl/kinderfeest-tilburg/