Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Hoe hypnotherapie in Nijmegen mij mijn rust teruggaf

Heb jij regelmatig last van bepaalde angsten? Ben je bijvoorbeeld bang dat iedereen je zal verlaten of dat mensen zich tegen je gaan keren als je niet telkens ‘ja’ op alles blijft zeggen? Ik wel. Als gevolg daarvan liep ik elke dag te malen, trok ik me onbewust terug en stootte ik zelfs mensen in mijn omgeving af. Tot overmaat van ramp begon ik heftiger te roken. Het ging slecht met me en dat zag een vriendin van me gelukkig. Ik moest weer rust vinden vond ze, dus beval ze mij hypnotherapie in Nijmegen aan.

In deze blog deel ik graag mijn ervaring met de hypnotherapie die ik kreeg bij Veerkracht Counseling.

Dagelijks oefeningen en rookvrij

Een tikkeltje sceptisch en vrij zenuwachtig bezocht ik zo’n 3 maanden geleden voor het eerst de praktijk van Veerkracht Counseling voor mijn eerste hypnotherapie. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik de klik, werd mij haarfijn uitgelegd hoe hypnotherapie in zijn werk gaat en ik ging daardoor eigenlijk weg met een opgewekt gevoel. Ik was benieuwd naar de volgende keer. Die week erop ging ik weer en vanaf toen heb ik zoveel inzichten gekregen die mij zo hebben geholpen om mijn rust te hervinden.

Mijn therapeute Corrie leerde mij ontspanningsoefeningen die ik thuis dagelijks kon doen en ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rookverslaving onder controle kreeg. Voor beide ben ik haar zo dankbaar!

Mijn ervaring met Veerkracht Counseling

Ik ben dan ook erg te spreken over hoe de sessies bij Corrie van Veerkracht Counseling zijn verlopen. Dit professionele bedrijf dat als specialisatie hypnotherapie in Nijmegen en omgeving aanbiedt, is een echte eyeopener voor mij geweest. Corrie is een gediplomeerde en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH) en gespecialiseerd in behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Ik was hier duidelijk aan het juiste adres. Corrie haar grote empathische vermogen en relaxte, persoonlijke benadering hebben ervoor gezorgd dat ik alleen maar kon uitkijken naar een volgende hypnotherapiesessie.

Hypnotherapie was mijn oplossing, wellicht ook die van jou…

Ik heb ontzettend veel gehad aan de fijne sessies bij Veerkracht Counseling & Therapie. Het heeft mij zoveel rust teruggegeven in mijn (dagelijks) leven. Ik durf daarbij nee te zeggen én ik ben volledig gestopt met roken! Ook absoluut een mijlpijl van iemand die ruim 27 jaar dagelijks gerookt heeft. Ik deel hier mijn ervaring, omdat ik hoop dat ik anderen kan helpen bij het overwinnen van angsten, stoppen met roken, afvallen of het onder controle krijgen van emoties en gevoelens. Je staat er niet alleen voor, er is altijd iemand die je kan en wil helpen!

Meer weten?

Neem gerust contact op met Veerkracht Counseling als je benieuwd bent naar de hypnotherapie. Ze kunnen je helpen met hypnotherapie in Oss, hypnotherapie in Rosmalen, hypnotherapie in Uden, Nijmegen en omgeving.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/