Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

De beste personal trainer in Hengelo en omstreken

Na 1 januari was ik er helemaal klaar mee. Nieuw jaar, nieuwe start. Ik had in het verleden al eens geprobeerd op eigen kracht af te vallen. Ik had alleen weinig succes. Afvallen lukte wel, maar die zuurverloren kilo’s zaten er binnen de kortste keren weer aan. Verdikkeme! Dit keer besloot ik voor het echte werk te gaan: een personal trainer in Hengelo en omgeving. De personal trainer van Idealfit PT is namelijk ook werkzaam in de regio Oldenzaal, Enschede, Glanerburg en Haaksbergen. Dankzij hem ben ik al maanden een hoop kilo’s kwijt.

Wat hij voor me deed

Dankzij deze personal trainer in Hengelo heb ik het beste uit mezelf kunnen halen. Het was namelijk zorg om gewond te worden en te blijven. Ik had geen zin in het welbekende jojo effect, maar wilde dit keer echt blijvend afvallen. Voor altijd een mooi gewicht hebben en me goed voelen in mijn eigen lijf. Dit doel heb ik bereikt door het voedings- en trainingsschema van Idealfit PT. Dit werkte zo goed doordat het schema is afgesteld op mijn situatie, lichaam en natuurlijk persoonlijke doelen!

Niets minder dan lof

Woon je in de omgeving van Hengelo en zoek je nog een personal trainer? Dan raad ik Idealfit PT ten zeerste aan. Niets minder dan lof!

https://idealfitpt.nl