Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

De keuze van het oogschaduw palette is reuze

Een oogschaduw palette aanschaffen klinkt niet heel spannend. Voor menig vrouw is dit zeker wel het geval. Er zijn namelijk ontzettend veel keuzes en palettes beschikbaar. Het is dan ook geen makkelijke keuze. Eigenlijk koopt een vrouw niet vaak zomaar een palette. Zij moet bijvoorbeeld iets nodig hebben, iets op het oog hebben of iets er heel mooi uit vinden zien. Ook zijn er natuurlijk verschillende soorten palettes. Niet alles hoeft bijvoorbeeld oogschaduw te zijn. Je hebt oogschaduw palettes, maar ook blush palettes of bronzer palettes. Ga naar de website van Beauty88 voor meer informatie.

Oogschaduw palette, waar begin je?

Dit stuk gaat over oogschaduw palettes, dat betekent dat de rest al af valt. Maar zelfs met het begrip van oogschaduw palette is de keuze nog steeds reuze. Beauty88 is een beauty webshop dat verschillende cosmetica producten verkoopt. Zij verkopen ook oogschaduw palettes. Een persoonlijke favoriet is het Sleek Storm Palette. Dit is een prachtig oogschaduw palette wat ik dubbel in mijn bezit heb. Daarnaast zijn er nog veel meer mooie palettes. Beauty88 is een webshop wat veel verkoopt. Wat leuk is aan dit bedrijf is dat ze internationale merken verkopen. Een voorbeeld hiervan is uiteraard bijvoorbeeld Sleek. Toch blijft het niet bij Sleek er zijn veel meer producten te koop op Beauty88. Er zijn zelfs producten uit delen van Azië. Waarom zou je een Aziatisch product willen? Omdat zij heel erg bekend zijn met cosmetica en er ook erg goed in zijn. Sluit daarom nooit zomaar een Aziatisch merk buiten. Maar goed, weer terug naar de oogschaduw palette’s. Omdat er zoveel keuze is, willen we gaan kijken naar producten die specifiek op de webshop staan. 

Palette op 88

Welke palettes zijn interessant? Sleek is al vaak genoemd, daarom ga ik over op Revolution. Dit is ook een merk met prachtige glimmende of matte oogschaduws. Ook hebben ze de bekende W7 palettes. Deze lijken erg op een Naked palette. Toch zijn deze kwalitatief even goed, maar veel goedkoper. Daarom is het erg leuk om op de webshop te kijken. Uiteraard zijn er veel meer merken, maar daarvoor kun je beter eens een kijkje nemen!

Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.