Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Bezoek een sfeervol pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe

Een pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe waar u terecht kunt voor het eten van pannenkoeken in een mooie bosrijke omgeving is Eethuisje de Heuveltjes. Hier zit u goed voor de lekkerste pannenkoeken die op ambachtelijke wijze gebakken worden met molenmeel uit Putten. Dankzij de prettige ligging is Eethuisje de Heuveltjes erg geschikt als start- of eindpunt voor fietstochten en wandeltochten in de omgeving. Daarnaast kunt u hier ook goed terecht voor een lekkere lunch onderweg.

Een uitgebreid menu en goede faciliteiten

Dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe biedt u naast de overheerlijke pannenkoeken een groot buitenterras waar u omgeven door bos van uw maaltijd kunt genieten. Heeft u meer zin in een kop koffie of een softijsje? Dat kan natuurlijk ook. Naast pannenkoeken, ijs en diverse dranken vindt u eveneens belegde broodjes, verschillende soepen, uitsmijters, omeletten, snacks en tosti’s op het menu. Verder zijn er plates te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan spareribs, schnitzel, saté of een halve haan uit de oven geserveerd met friet, mayonaise en appelmoes. Voor kinderen is er verder een leuke speeltuin, waar vanaf het terras zicht op is. Hier kunnen ze al hun extra energie voor en na de maaltijd kwijt.

Geniet van een heerlijke maaltijd of boek een arrangement

Bij dit veelzijdige pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe kunt u niet alleen terecht voor een lekkere maaltijd, maar ook voor speciale arrangementen. Het knusse restaurant met buitenterras zorgt er in combinatie met de speeltuin en de diverse overdekte barbecueplaatsen in het bos voor dat Eethuisje de Heuveltjes ook erg geschikt is voor een gezellige familiedag of een personeelsfeestje. Daarbij kunnen er kinderfeestjes georganiseerd worden en zijn er ook Borrelarrangementen. Dit laatste is bijvoorbeeld erg gezellig met een groep vrienden. Heeft u een speciaal dagje in gedachten voor familie, vrienden of uw bedrijf en spreken de omgeving en faciliteiten bij Eethuisje de Heuveltjes u aan? Bezoek dan eens website van deze veelzijdige eetgelegenheid voor meer informatie en de diverse mogelijkheden.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/