Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Alles is mogelijk bij Zalencentrum het Anker!

Viert u binnenkort een feest, heeft u een bruiloft of bent u gewoon op zoek naar een fijne locatie voor een zakelijke vergadering? Zalencentrum het Anker in Wierden is de plek waar u naar op zoek bent. Van een feestelijk diner tot een informele barbecue. Alles kan bij het Anker.

Waarom kiezen voor Zalencentrum het Anker?

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere accommodatie. Bij Zalencentrum het Anker wordt er zorgvuldig gekeken naar wat uw wensen zijn en nemen ze de tijd om deze te bespreken. Niets is te gek. Er worden luxueuze diners georganiseerd, catwalks opgebouwd en de leukste live bands worden ingehuurd. Bij het Anker schenkt het personeel aandacht aan elk detail.

Altijd een zaal die bij u past

Bij Zalencentrum het Anker beschikken ze over diverse zalen met verschillende capaciteiten. Sommige hiervan kunnen aan elkaar verbonden worden, om de feestlocatie extra flexibel te maken. U kunt kiezen uit de volgende zalen:

  • De Flamingo – 175 personen
  • De Orchidee – 275 personen
  • De Orchidee + Flamingo – 450 personen
  • De Lisdodde – 30 personen
  • Fluitekruid – 40 personen

Eten bij Zalencentrum het Anker

Sinds kort beschikt het Anker ook over het restaurant ‘Het Atelier’. Hier werken koks die creatief zijn met verse, eerlijke en pure ingrediënten. Van lekkere borrelhapjes tot catering aan huis, alles kan door hen verzorgd worden.

Wilt u contact opnemen?

Kunt u niet wachten om een kijkje te nemen? U bent altijd welkom om langs te komen bij Zalencentrum het Anker in Wierden, of neem een kijkje in de fotogalerij. Wilt u direct een afspraak maken? Dan kan dit natuurlijk altijd.

Bent u op zoek naar een avondje uit? Neem dan ook een kijkje in de agenda en abonneer op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de evenementen bij Zalencentrum het Anker!

https://www.zalencentrumhetanker.nl/