Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

Zon, zee en strand vakantie in eigen land? Boek een plek bij camping Le parage in Noordwijk

Bent u al aan het nadenken wat de bestemming van uw komende vakantie gaat worden? Januari is de maand om voor het vakantieseizoen een vakantie te boeken. Wilt u een vakantie in eigen land en van het strand genieten? Boek dan uw vakantie bij de minicamping in Noordwijk aan Zee van Sollasi. Deze minicamping, genaamd Le Parage, ligt tegen het natuurgebied Hollands Duin aan. Op deze kleine camping kunt u genieten van de natuur en van de rust. Op de rustige camping Le Parage zijn ongeveer 20 vaste plaatsen, allemaal voorzien van gras. De camping is van alle gemakken voorzien en is ook erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook mag u uw hond meenemen naar onze camping.

Genoeg vermaak in de omgeving van Noordwijk

Vanaf de camping kunt u lopend of fietsend de omgeving verkennen. In de prachtige omgeving in Noordwijk kunt u genieten van bossen, duinen, strand en de mooiste bloembollenvelden. Daarnaast is het bezoeken van de boulevard in Noordwijk zeker de moeite waard. Houdt u van winkelen? Noordwijk heeft een ruime en gezellige winkelstraat. Naast Noordwijk kunt u ook prima winkelen in steden in de buurt zoals Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Als uitje kunt u een dagje plannen naar De Keukenhof, Naturalis, het Archeon, Madurodam, Sealife, Space Expo Noordwijk of Vogelpark Avifauna. Heeft u kinderen? Dan is een bezoekje aan Pretpark Duinrell, de Linnaeushof of Drievliet zeker een aanrader. Via Rederij van Hulst en Boottrip Holland kunt u een prachtige boottocht maken. Vanaf het water ziet u de mooie en diverse omgeving net even op een andere manier.   

Beleef een fantastische vakantie bij het bungalowpark van Sollasi

Naast camping Le Parage heeft Sollasi ook een bungalowpark. Het bungalowpark is gelegen in Noordwijkerhout, een dorp dat grenst aan Noordwijk. Wilt u een vakantiebungalow in Noordwijkerhout boeken? Bekijk de beschikbaarheid en boek uw vakantie op onze site. Onze bungalows zijn het hele jaar te boeken.

https://www.sollasi.nl/