Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Wat is colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver is een product dat in de handel wordt aangeboden en bestaat uit pure microscopisch kleine zilver vlokken. De vlokken worden vaak geconserveerd door gesuspendeerd te worden in gedemineraliseerd water of een andere vloeistof. Orale consumptie wordt aanbevolen voor dit product. Door de grootte van de zilverdeeltjes kunnen de huid en slijmvliezen de zilverdeeltjes zeer snel en volledig opnemen. Zilver oplossingen worden al sinds de oudheid gebruikt voor ziektepreventie en de behandeling van bepaalde infectieziekten.

Voordelen van colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver wordt tegenwoordig vaak in spuitflacons verkocht. De spray bestaat uit niets anders dan extreem kleine deeltjes puur zilver en water. De nanodeeltjes van zilver kunnen volledig in je huid doordringen. Het water bevat geen ingrediënten die gevaarlijk kunnen zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele risico’s. Veel huidproblemen kun je met het water gemakkelijk behandelen. Denk aan brandwonden en een groot aantal soorten wonden en huidbeschadigingen, evenals huidschimmel, jeuk en zwelling veroorzaakt door insectenbeten, zweetvoeten, enzovoort. Ze kunnen allemaal worden genezen met colloïdaal zilver. Het is ook effectief als mondspoeling, voor behandeling van tandvleesaandoeningen, een remedie voor ontstekingen in de mond en kaak en andere vergelijkbare toepassingen. Bovendien is het een effectief conserveermiddel voor bloemen, huidverzorgingsproducten en andere producten. Je kunt het ook gebruiken om je handen te steriliseren. Het is ook behoorlijk effectief bij het desinfecteren van delen van je huis die regelmatig vuil worden, zoals de toiletbril, het aquarium, de gootsteen en de badkamer. Je kunt je tandenborstel ook in het water schoonmaken om deze grondig schoon te maken voor gebruik. Het kan daarnaast worden gebruikt om een ​​groot aantal veel voorkomende items schoon te maken, waaronder je telefoon, waterfles, snijplank en zelfs de vuilnisbak. Daarnaast kan het water worden gebruikt om groenten en fruit schoon te maken. Maak je geen zorgen, want daarna zijn ze nog steeds veilig om te consumeren.

Veiligheidsmaatregelen

Als je zwanger bent, medicijnen gebruikt of lijdt aan een gezondheidsprobleem, moet je eerst advies inwinnen bij een gekwalificeerde medische professional. Voordat je het colloïdaal zilver gaat gebruiken, moet je een afspraak maken met je arts om er meer over te weten te komen. Zorg er ten slotte voor dat de verpakking veilig en buiten het bereik van kinderen wordt bewaard.