Grotemarkt beraad
Image default
Sport

Tips voor het kiezen van teamkleding voor jouw club of team

Er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van teamkleding voor je club of team. In een cool voetbal shirt voel je je lekkerder en kun je optimaal presteren.

Materiaal teamkleding?

Eerst zul je willen beslissen voor wat voor stijl je gaat. Zoek je iets klassieks en eenvoudigs, of iets meer trendy en modern? Als je eenmaal een algemene stijl hebt gekozen, moet je nadenken over wat voor soortstoffen zullen het beste werken voor je ploeg. Zoek je iets dat duurzaam is en lang meegaat, dan wil je een stof kiezen als polyester of nylon. Zoek je echter iets dat meer ademend en comfortabel is, dan kun je misschien beter een natuurlijke stof als katoen kiezen.

Welke kleuren?

Volgende, moet je nadenken over de kleuren die je wilt gebruiken. Je zult een kleurenschema willen kiezen dat zowel stijlvol als gemakkelijk te combineren is. Als je bijvoorbeeld iets moderns zoekt, kun je beter een monochroom kleurenschema kiezen. Zoek je echter iets klassiekers, dan wil je misschien kiezen voor een tweekleurig kleurenschema. Als je je kleuren bedacht hebt, moet je gaan nadenken over de vormgeving van je teamkleding. Wil je iets dat eenvoudig en ingetogen is, of wil je iets dat gedurfd is en in het oog springt? Als je niet zeker weet wat je wilt, is het altijd een goed idee om te kijken naar de kleding van andere teams om inspiratie op te doen.

Kosten teamkleding

Tenslotte moet je nadenken over de prijs van je teamkleding. Je zult iets willen vinden dat betaalbaar is, maar ook van hoge kwaliteit. Er zijn een paar verschillende manieren om voordelige teamkleding te vinden, dus doe zeker je onderzoek. Als je al deze factoren op een rijtje hebt, ben je goed op weg om de perfecte teamkleding voor je club of team te kiezen.

Teamkleding bestellen

Wil je nieuwe tenues bestellen voor jouw club of team? Weet je al wat je precies nodig hebt? Shirts, shorts, sokken en keepersshirts, zodat iedereen aan jouw kant er als een prof uitziet. Denk ook eens aan extra items als trainingspakken, poloshirts, regenjacks en base layer tops. Werk samen met een ontwerpteam om een op maat gemaakte look voor je club te creëren.