Grotemarkt beraad
Image default
Sport

Succesvol afvallen en een optimaal resultaat bereik je met EMS training

Met EMS training afvallen? Dat kan! Met EMS (de afkorting van Electro Musculaire Stimulatie) worden de spieren maximaal geactiveerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektrische impulsen. Om dit te realiseren trek je, voordat je aan de training begint, een speciaal stimulatiepak aan waar elektroden aan gekoppeld zijn. Verspreid over het stimulatiepak zitten 12 elektrodeparen die alle belangrijke spiergroepen kunnen aanspreken. Doordat je alle spiergroepen tegelijkertijd kunt trainen heb je maar een training van 20 minuten nodig om een optimaal resultaat te behalen. Je energieverbruik stijgt tijdens een EMS training en je maakt spierweefsel aan door goed te herstellen. Het is belangrijk om je spieren voldoende rust te geven na een EMS training, daarom adviseren we om maximaal twee keer per week een trainingssessie van 20 minuten te volgen.

Trainen met EMS, wat zijn de voordelen?

Afvallen met EMS brengt vele voordelen met zich mee. Doordat je energieverbruik tijdens een training flink verhoogd, zal de vetverbranding op zijn beurt ook flink verhogen. Hierdoor zal het vetpercentage aanzienlijk verminderen. Tegelijkertijd worden vitaliteit en conditie opgebouwd en de spieropbouw bevorderd. Ook wordt een betere stofwisseling gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd. Hierdoor zal in zijn totaliteit een flinke verbetering aan het lichaam plaatsvinden. Als bonus kunnen zelfs eventuele lichamelijke klachten flink verminderen. Jij kunt nu op een optimale manier naar jouw streefgewicht toewerken.

Met EMS kan je uitstekend focussen op jouw probleemgebieden. Zelfs de normaal moeilijk trainbare gebieden zoals de taille kan je met EMS probleemloos aanspreken. Na een training zullen de resultaten al snel zichtbaar zijn. Afvallen en tegelijkertijd beter en strakker in je vel komen te zitten, dat wil toch iedereen!

Train thuis dankzij de huuroptie van StimaWELL

En nog een groot voordeel van EMS training: je kunt er gewoon thuis mee aan de slag! En door de optie van StimaWELL om het EMS apparaat, stimulatiepak en overige toebehoren te kunnen huren vallen de EMS training kosten erg mee. Je hebt hierdoor namelijk niet te maken met de hoge aanschafkosten van het apparaat en het stimulatiepak, waardoor EMS training voor iedereen toegankelijk is.

 

https://ikwilstimawell.nl/