Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Grotemarktberaad

Schoonmaakbedrijf met verschillende diensten

Ik ben een zelfstandig ondernemer met een eigen zaak in de omgeving van Utrecht en Zeist . Doordat ik alleen werk, heb ik geen tijd om allerlei schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Da is gewoon te veel voor mij alleen. Aan het reinigen van de gevel en het lappen van de ramen kom ik bijvoorbeeld echt niet toe. Gelukkig stuitte ik op dit schoonmaakbedrijf dat verscheidene diensten aanbiedt. Mijn reddende engel.

Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Zeist

Dit schoonmaakbedrijf is werkzaam in de regio Utrecht, Amersfoort, Zeist en Hilversum. Ik werk zelf in Utrecht. Dat de schoonmaker een stukje moest rijden was voor hen echt geen enkel probleem. Zo fijn. Ik heb gekozen voor een totaalpakket. Iedere week komt één van de schoonmakers langs om de boel weer op orde te maken.

Ramen lappen, gevelreiniging en meer

De schoonmaker lapt de ramen en reinigt de gevel. Daarnaast maakt hij ook de meubels in de zaak schoon. Dit is heel belangrijk, want er zitten iedere dag meerdere mensen op. Ik ben zo tevreden! Dankzij Polman Schoonmaak heb ik meer tijd over voor wat ik het allerleukste vind. En dat is ondernemen. Ik raad dit bedrijf onwijs aan. Hun diensten zijn top.

https://www.polmanschoonmaak.nl
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.