Grotemarkt beraad
Image default
Geschenken

Relatiegeschenk weggeven? Overweeg bedrukte BIC aanstekers!

BIC aanstekers als relatiegeschenk

Wanneer het einde van het jaar nadert of wanneer je als ondernemer een mooie mijlpaal hebt behaald dan wil je successen en samenwerkingen vieren. Successen behaal je nooit alleen en daarom is het ook goed om de mensen rondom je heen te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het behalen van een specifiek doel of voor het voltooien van weer een mooi jaar. Je kunt eindeloos met jezelf en eventueel je team discussiëren over het geschikte relatiegeschenk, dat is namelijk nog knap lastig. Er zijn een heleboel relatiegeschenken op de markt en welke kies je dan? Een bedrukte BIC aansteker zou een goed idee kunnen zijn. Waarom? Dat vertellen we je natuurlijk graag.

Gebruiksvoorwerp

Een BIC aansteker is natuurlijk een gebruiksvoorwerp dat je kunt gebruiken wanneer je rookt, maar ook om gezellige kaarsjes aan te steken bijvoorbeeld. Een aansteker komt dan ook wel bij iedereen van pas. Bij sommigen is dat elke dag, bij andere zo nu en dan, maar wat zeker is is dat hij regelmatig gebruikt zal worden en dat daarbij gedacht zal worden aan jouw merk, product of bedrijf. En dat is wat je natuurlijk wil. Naast verrassen en bedanken is ook het ”top of mind” blijven vaak onderdeel van de doelen van een relatiegeschenk.

Logo in beeld

Een BIC aansteker bedrukken kan volledig naar eigen wensen. Ga je alleen voor de kleurstelling van je bedrijf? Laat je het volledige logo erop drukken of bedenk je een leuke slogan of kreet? Het kan allemaal en het is allemaal goed. Zo lang het maar herkenbaar is dat de aansteker van jouw bedrijf afkomstig is, zodat mensen het herkennen en elke keer als ze zo’n aansteker zien denken aan jouw bedrijf of product.

Voordelig

Een BIC aansteker is ook nog eens een voordelig relatiegeschenk, wat niet van slechte kwaliteit is. Een BIC aansteker staat er bekend om dat het een goede aansteker is die vaak lang meegaat. Doordat de inkoopprijs niet hoog is kun je een groter aantal bestellen en ook meer van je klanten of relaties verrassen met zo’n cadeautje.

Licht voor verzending

Ben je niet van plan die aanstekers allemaal persoonlijk af te geven? Dan is er nog een groot voordeel. Een aansteker is natuurlijk licht en daarom gemakkelijk te verzenden per post. Dit scheelt een hele hoop portokosten als je het vergelijkt met bijvoorbeeld het versturen van een mok.