Grotemarkt beraad
Image default
Relatie

Professioneel speeddaten via Search4love

Een speeddate Den Haag georganiseerd door Search4love houdt het volgende in:

-een vernieuwende manier van speeddaten;

-een unieke, sprankelende locatie;

-100% garantie op een geweldige avond.

Om met het eerste te beginnen. Het Search4love team doet er alles aan om de kans op een wederzijdse match zo groot mogelijk te maken. Er zijn daarom speeddating events verspreid over het land. Zo kunnen Amsterdammers andere Amsterdammers ontmoeten. Raken Rotterdammers in gesprek met Rotterdammers. En hebben Hagenaren en Hagenezen dates met Hagenezen en Hagenaren. Ook qua leeftijd worden aparte avonden gehouden. Het is niet uniek dat een man van 23 verliefd wordt op een 50-jarige vrouw. Ook komt het vaker voor dat een 35-jarige dame in een 63-jarige gentleman haar toekomstige echtgenoot ziet. Toch zijn de meeste singles op zoek naar iemand in min of meer dezelfde leeftijdscategorie. Vandaar dat je je bij Search4love kunt opgeven voor een van de volgende categorieën: 50-65 jaar, 40-55 jaar, 30-45 jaar en 20-35 jaar.

Aangename locaties om op speeddate te gaan

Dan de locaties. We geven een voorbeeld van zo’n toffe plek. GoodHangout. Dit hippe restaurant /café blijkt zeer geschikt als plek voor speeddating Amsterdam. Er is genoeg ruimte voor iedereen, de sfeer is aangenaam en er kunnen hapjes en drankjes geserveerd worden. Ook niet onbelangrijk: GoodHangout is makkelijk bereikbaar. Je kunt je auto op de parking van het restaurant kwijt. Kom je met de metro, dan is het nog geen kwartier lopen vanaf de Van der Madeweg. In Rotterdam is gekozen voor het Schielandshuis aan de Korte Hoogstraat. Dit prachtige gebouw met ruime kamers en grote zalen heeft het de allure van een stadspaleis. Het huis stamt uit de 17e eeuw en werd destijds gebouwd als onderkomen voor het hoogheemraadschap Schieland. Ga je met het openbaar vervoer naar het speeddating event? Zowel trein, bus, tram als metro stoppen op 5 minuten-loopafstand. In de buurt zijn verschillende parkeergarages: Q-Park Koopgoot en ParkBee Vissersdijk bijvoorbeeld. 

En dan tot slot die belofte van een te gekke avond. De ervaring van deelnemers laat keer op keer zien hoe tevreden iedereen is. Ons advies: probeer het een keer uit en ervaar het zelf! 

https://www.search4love.nl/