Grotemarkt beraad
Image default
Relatie

Goede hulp bij scheiden in Heiloo

Goede hulp bij scheiden in Heiloo

Scheiden is een vervelende situatie. In de periode waarin ik ging scheiden in Heiloo kon ik wel wat extra hulp gebruiken. Er kwam immers zo veel op me af. Want hoe moest ik het allemaal doen met bijvoorbeeld het huis? En hoe werkt uit elkaar gaan met een kind? Moeten we een bezoekregeling treffen? En hoe zit het met eventuele alimentatie?

Ik schoot al in de stress bij het idee. Ik wil nou eenmaal geen afscheid nemen van mijn partner. Maar ja, als hij niet meer verder wil heb ik geen keuze. Binnen een huwelijk moeten beide partners tevreden zijn. Dankzij Carent verliep dit traject zo soepel als mogelijk. Maar wel met een hoop tranen, natuurlijk.

Hulp bij echtscheiding

Dankzij de scheidingscoach van Carent kreeg ik goede hulp tijdens het traject van een echtscheiding in Amsterdam en omstreken. Zo adviseerde Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits me over de afwikkeling van de verschillende kwesties. Maar ook op het gebied van communicatie heeft ze ons goed verder geholpen. Scheiden is vervelend. Maar gaat u scheiden in Alkmaar? Of gaat u scheiden in Haarlem? Dan raad ik u toch echt aan om eens contact op te nemen met de medewerkers van Carent.

http://carent.nl