Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijk

Opslaan van diepvries producten

Als producent van voedingsmiddelen, of restauranteigenaar, wilt u producten leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit kan alleen als zorgvuldig met uw producten wordt omgegaan, vanaf het moment van productie tot aan het moment ze bij de klant terecht komen. Hiervoor heeft u een betrouwbare partner nodig, die de voedingsmiddelen met de grootste zorg vervoert en opslaat. Wat dit betreft bent u bij Frigo Group aan het juiste adres. Ons team regelt het vervoer en de opslag van uw producten zodanig dat de beste resultaten worden behaald. Uw producten zijn in goede handen in onze vrieshuizen.

Opslag en distributie

Frigo Group is gespecialiseerd in zowel de opslag als de distributie van diverse soorten voedingsmiddelen. Voor de opslag beschikken we over twee grote vrieshuizen op verschillende locaties in Nederland. Het koel- en diepvriestransport naar en van onze vrieshuizen, gebeurt in onze eigen vrachtwagens. Elke stap in het proces worden uw producten streng in de gaten gehouden. De koelketen wordt niet onderbroken, ook niet tijdens het in- en uitladen. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog en dit is precies waar we naar streven bij Frigo Group. Ons team wordt dan ook continu getraind om te werken volgens de laatste kwaliteitscriteria. 

Totaal dienstenpakket

Bij Frigo Group leveren we een totaalpakket aan diensten, zodat u maar één partner nodig heeft die alle stappen in het distributieproces voor u regelt. U weet dat u altijd op ons kunt rekenen en wij houden u steeds op de hoogte. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen. Frigo Group verzorgt niet alleen transport binnen Nederland, maar ook naar andere landen in Europa. Wij hebben zelfs Spaanstalige vrachtwagenchauffeurs in dienst, zodat er altijd duidelijk gecommuniceerd kan worden. Wilt u weten wat Frigo Group voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Er is altijd plek voor uw producten in ons vrieshuis.

http://www.frigogroup.com/