Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Mooi afgewerkte shutters van lindehout

Shutters in Utrecht of shutters in Amsterdam die sfeer en privacy creëren! Voor elk interieur bieden de drie shutterlijnen van Shutter Stunter prachtige houten binnenluiken. Dit bedrijf stuurt na het gratis inmeten van uw ramen binnen 5 werkdagen kosteloos een offerte. Een exclusieve uitstraling geven aan uw woning is een koud kunstje met deze raamdecoratie van lindehout en Paulowniahout. U stelt zelf de lichtinval in, zodat u kunt genieten van zon, schaduw of een subtiele lichtinval.

Shutters in Utrecht en Eindhoven die weinig onderhoud behoeven

Als u van plan bent om met houten shutters uw woning in Utrecht te verfraaien, dan is een afspraak voor een deskundig advies over shutters in Utrecht zo gemaakt. Ook is het mogelijk om eerst de showroom aan het Foksdiep in Urk te bezoeken om een goede indruk te krijgen van dit natuurproduct. Als u een houten zonwering in uw Eindhovense huis wil laten plaatsen, dan staan vanzelfsprekend de medewerkers van shutters in Eindhoven graag voor u klaar. Dit type zonwering is eenvoudig in gebruik en vraagt weinig onderhoud. Er zijn drie lijnen – luxe+, luxe++ en luxe+++ – en tientallen kleurenopties. Er is dus altijd een product te vinden dat bij u past.

Houten zonwering in Den Haag en Amsterdam

Wilt u een offerte aanvragen voor shutters in Den Haag? Ook dan kunt u rekenen op een goede service en een duidelijke prijs vooraf. Shutter Stunter biedt 3 jaar garantie op de montage en op de lamellen, die gemaakt zijn van FSC-hout of PVC. Ook in Amsterdam heeft dit bedrijf een jarenlange ervaring met zonwering op maat. Wie kiest voor shutters in Amsterdam gaat voor houten binnenluiken die mooi zijn afgewerkt en die bovendien gemaakt zijn volgens de laatste milieunormen. Voor een vochtige ruimte als een badkamer zijn er ook shutters van PVC.

Welke maten, kleuren of vormen u ook nodig heeft, Shutter Stunter heeft 12 jaar ervaring met zonwering, vensterbanken en radiatorombouwen. U bent dus verzekerd van kwaliteitsshutters voor een zeer scherpe prijs!