Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Betonboorders

Lees hier over het werk van de De Betonboorder en wat daar bij komt kijken. U zult daar zien dat betonslopen, betonfrezen, en betonzagen een specialisme is. Op de millimeter nauwkeurig zagen zij een trapgat in een betonvloer, maar kunnen zij ook de sleuven frezen in vloeren t.b.v. de vloerverwarming. Tevens verrichten zij sloopwerkzaamheden van betonnen constructies.

Bouwkundig

Vaak is de betonnen constructie het casco van een gebouw. Hierin zijn uitzonderingen. Over het algemeen is het van belang dat het betonwerk sterk is. Een enkele keer is er een sprake van een fout in de bouw, en is er sprake van optrekkend vocht. Dit kan grote problemen geven, maar met extra kruipruimte ventilatie is er veel verholpen. Het optrekkende vocht zal door de extra ventilatie onder controle worden gebracht waardoor er een gezond leefklimaat ontstaat. Goede kruipruimte ventilatie ontbreekt in veel gebouwen en is alles behalve een onbelangrijke zaak.

Een andere belangrijke zaak is dat de fundering goed vast zit aan de heipalen. Hiervoor is het koppensnellen belangrijk. Bekijk hier de verschillende betonboorders voor het goede adres om de koppen van de heipalen te laten snellen. Gegarandeerd komt daarna het betonijzer van de heipalen goed vast te zitten in de fundering van uw nieuwe gebouw, wat zeer belangrijk is.

Slopen

Ieder gebouw komt vroeg of laat aan z’n einde. Zelfs het meest sterke betonnen bouwwerk heeft z’n tijd gehad, of moet wel eens plaats maken voor iets anders. Beton slopen is een vak apart. Terwijl het frezen, zagen en boren heel nauwkeurig komt is het bij slopen van belang dat een gebouw vlot tot op de grond gelijk wordt gemaakt. Het slopen van beton is ook een vak. Met veel routine en ervaring slopen zij betonnen constructies en gebouwen waardoor ruimte ontstaat voor de stedelijke vernieuwing.

https://debetonboorder.nl/