Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijk

Leuk cadeautje voor paarden liefhebbers?

Het is bijna Kerst en sommigen mensen zitten met de handen in hun haren. De speelgoed winkels zijn grotendeels dicht dus het is lastig om inspiratie op te doen en leuke cadeaus te vinden voor jouw geliefden. Mocht je reclame in de brievenbus ontvangen dan kan het zo zijn dat je nog een catalogus van de Intertoys op de mat hebt gekregen waar je wat ideeën uit kunt halen, maar de kans is groot dat je deze al hebt weggegooid. Is jouw dochter, neefje, nichtje of buurjongen liefhebber van paarden? Dan is het een leuk idee om paarden speelgoed te kopen. Een keer wat anders dan een xbox of playstation! Als je paarden speelgoed koopt dan raden wij aan om speelgoed te kopen van hout. Hout heeft namelijk een aantal voordelen.

  1. Het is duurzaam. Plastic verdwijnt snel in de prullenbak en er komen giftige stoffen vrij bij het produceren van dit speelgoed. Hout hoeft vrijwel niet bewerkt te worden waardoor het beter is voor het milieu en ook gezonder is voor de kinderen die er mee spelen.
  2. Het stimuleert de fantasie. Plastic speelgoed is vaak gedecoreerd met felle kleuren, lichtjes en geluiden. Hierdoor fantaseren kinderen minder over wat ze allemaal kunnen doen met het speelgoed. Door houten speelgoed cadeau te geven, gaan kinderen weer meer nadenken over de mogelijkheden van het speelgoed. Zo deden kinderen dat vroeger ook!
  3. Het voelt fijn aan. Een plastic stuk speelgoed voelt al gauw wat nepper aan en verliest snel de interesse van kinderen. Een goed stuk hout voelt robuust aan en spreekt tot de verbeelding. Want zeg nou eerlijk, wat voelt lekkerder in de hand liggen, een stuk plastic of een mooi stuk hout? Wij vinden uiteraard het laatste 😉

paarden speelgoed

Bo-anne.nl – webshop voor houten paarden speelgoed

De winkels zijn niet open dus kunnen wij de paarden speelgoed shop adviseren van Bo-anne.nl. In deze shop vind je een divers scala aan leuke cadeautjes zoals een hobbelpaard, stokpaard, springhindernissen en meer. In normale tijden is de showroom ook open zodat je het speelgoed kan komen bekijken voordat je het koopt. Handig als je in de buurt woont!