Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijk

Kever motor bestellen

Is de motor van uw klassieke Kever aan vervanging toe? Bestel dan vandaag nog een nieuwe Kever motor bij Volkswagenspecialist Paruzzi. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor diverse klassieke VW modellen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe onderdelen van meer dan 200 verschillende merken. Welke onderdelen u ook nodig heeft om uw grootste hobby te kunnen uitvoeren, bij Paruzzi zult u ze vinden. De gewenste onderdelen kunt u eenvoudig bestellen op onze website. Wij zullen ze dan zo snel mogelijk bij u thuis afleveren, zodat u verder kunt sleutelen aan uw favoriete voertuig.

Paruzzi webshop

Paruzzi is 28 jaar geleden opgericht door twee ware Volkswagen liefhebbers en beschikt inmiddels over een mooie showroom in Yerseke. Hier kunt u terecht om het assortiment van dichtbij te bekijken en de gewenste onderdelen direct mee naar huis te nemen. Daarnaast beschikt Paruzzi over een overzichtelijke website, waar u het gehele assortiment terug kunt vinden. Alle onderdelen zijn voorzien van een afbeelding en een uitgebreide beschrijving, zodat u precies weet wat u aanschaft. Daarnaast kunt u op de Paruzzi website veel leuke en handige informatie vinden, zoals technische handleidingen en ons uitgebreide catalogus en magazine.

Bestelling plaatsen

Onderdelen bestellen bij Paruzzi is eenvoudig en wij leveren door heel Europa. U kunt bij ons een bestelling plaatsen met een gast account, maar nog beter is het om uw eigen Paruzzi account aan te maken. Uw gegevens blijven dan bewaard, waardoor uw volgende bestellingen nog makkelijker te plaatsen zijn. Daarbij kunt u altijd uw bestelgeschiedenis terug vinden en kunt u eenvoudig onderdelen terugsturen als dit nodig is. Ook ontvangt u gratis het online Paruzzi magazine. Heeft u vragen over het repareren van uw Kever buggy, of heeft u advies nodig voor de bevestiging van bepaalde onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

https://www.paruzzi.com/