Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Gebroken sleutel in het slot? Bel direct Slotenmaker Delft

Sommige sloten zijn al zo oud dat het wel eens kan gebeuren dat door het draaien en trekken de sleutel afbreekt in het slot. Dat is natuurlijk erg vervelend en je komt er helaas ook op geen andere manier meer naar binnen zonder het slot te breken. Helaas kan je dit niet zelf doen en is het belangrijk dat je er een expert voor inschakelt. Je kan Slotenmaker Delft inschakelen wanneer dit gebeurt en je hoeft niet lang te wachten, want ze zullen binnen 25 minuten bij je op de stoep staan. 

Wat kost het vervangen van een slot?

Er zijn verschillende tarieven die je kunt vinden op de website. Het bedrijf Exacto vind het vooral belangrijk dat ze open en transparante tarieven hebben en je altijd weet wat de kosten zijn voordat er iets gedaan is. Ze snappen heel goed dat het al vervelend genoeg is wanneer je niet naar binnen kunt en willen daarom ook niet dat je voor onverwachte kosten komt te staan.

Kan elke deur geopend worden?

Voor Slotenmaker Delft is het geen enkel probleem om deuren te openen. Door de vele ervaringen en jaren hebben zij al duizenden sloten weten open te krijgen. Alhoewel er heel veel verschillende sloten zijn die ieder op een bepaalde manier beveiligd zijn is het voor Exacto geen enkel probleem om binnen te komen. Zelfs autodeuren kunnen worden open gemaakt. 

Geeft het open maken van sloten schade?

Ik kan me voorstellen dat je misschien denkt dat je deur gesloopt word op het moment dat de deur open gemaakt moet worden, maar ik kan je gerust stellen, dat is niet het geval. In de meeste gevallen kunnen de deuren zonder schade open gemaakt worden. In sommige gevallen kan het zo zijn dat het slot uitgeboord moet worden, dan wordt dit wel aangegeven.