Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

E27 LED lamp

Hoe kiest u een geschikte LED lamp?

Voordelen van LED verlichting

Het is geen geheim dat LED lampen ontzettend populair zijn en ook echt de toekomst zal zijn. LED verlichting is namelijk enorm efficiënt, je verbruikt weinig energie en krijgt meer licht. Daarnaast gaan ze ook nog eens extra lang mee, en zijn ze een stuk zuiniger dan halogeenlampen. Slimme zet dus! 123Lampenshop heeft zich gespecialiseerd in LED verlichting. Ze hebben een ruim aanbod aan LED verlichting, van lichtslangen tot inbouw- en opbouwspotjes tot normale LED lampen. Heeft u LED verlichting nodig? U vind het ongetwijfeld bij 123Lampenshop. Dé specialist in LED verlichting, waar u altijd geschikte oplossing vind voor uw LED lampen.

Hoeveel lumen nodig bij LED lampen

Zonder twijfel zal uw huishouden vol hangen met de standaard fitting voor E27 lampen, dit is namelijk bij uitsteek de meest gebruikte lampsoort. Het is heel eenvoudig om de huidige E27 halogeenlampen te vervangen door E27 led lampen, het enige wat u moet weten is hoeveel lumen nodig is om de ruimte te verlichten. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht een LED lamp uitstraalt. Maar hoeveel lumen u precies nodig heeft hangt ook weer van de ruimte waarin u de LED lampen gaat installeren. Het aantal lumen van een LED lamp staat gelijk aan het aantal lumen van een halogeen- of spaarlamp. Kijk dus gewoon even op de huidige oude lamp die erin zit, en zo weet je direct welk type LED lamp je moet kopen om dit te vervangen.

Kleurtemperatuur LED verlichting

Als laatste tip willen we nog even mee geven dat, naast het aantal lumen het ook belangrijk is om te weten hoe u de juiste kleurtemperatuur van LED verlichting kan bepalen. Kleurtemperatuur bij LED lampen zorgen namelijk voor een bepaalde uitstraling van licht. Voor een rustige gezellige sfeerverlichting heb je bijvoorbeeld warm licht nodig, zodat een gezellige sfeer gecreëerd wordt. Bij koel licht krijg je daarentegen meer energie, en is dan ook logischer om bijvoorbeeld in kantoren of een sportzaal te plaatsen. Niet alleen geeft het meer energie, je ziet ook een stuk beter!

LED lampen bij 123Lampenshop

Nu weet je hoe je de juiste LED lamp moet uitkiezen, en kun je met een gerust hart naar het uitgebreide assortiment van 123Lampenshop gaan. Je vind hier allerlei soorten LED lampen die altijd geschikt zijn voor elk huishouden. Zo vind je gerennomeerde merken zoals Osram en Noxion. De kwaliteitslampen van Noxion zijn razend populair en binnen de LED verlichting wereld is Osram ongetwijfeld een begrip. Hiermee zorg je voor een milieuvriendelijke woning en bespaar je extra kosten om wat leuks te gaan doen met je familie!

https://123lampenshop.nl/