Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Verloskundige Nieuw-Lekkerland voor een prettige, professionele begeleiding

Goede zorg van de verloskundige Nieuw Lekkerland

Deze verloskundigen houden van hun vak! De Bakermolen verloskundigenpraktijk Alblasserwaard staat graag voor u klaar in het gebied van Alblasserdam tot Groot-Ammers. Of u nu in Streefkerk, Oud-Alblas of Kinderdijk woont of een verloskundige Nieuw Lekkerland nodig hebt, deze enthousiaste professionals rijden de hele polder door om u te voorzien van de beste zorg tijdens uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. In diverse dorpen kunt u terecht voor het spreekuur.

Betrouwbare verloskundige in Nieuw-Lekkerland

In de Brede School Het Carillon heeft de verloskundige Nieuw Lekkerland van De Bakermolen een eigen praktijkruimte. Hier doet de verloskundige de zwangerschapscontroles en kunnen u en uw partner terecht voor alle vragen en informatie die u nodig heeft. In de hele periode heeft u te maken met vaste gezichten en krijgt u de begeleiding die bij u past. De verloskundigen zijn altijd bereikbaar en bieden graag liefdevolle, nuchtere zorg en een luisterend oor.

Echo Alblasserdam bij verloskundigenpraktijk Alblasserwaard

Voor de intake, echo’s en bloedafnames bezoekt u altijd de hoofdlocatie van De Bakermolen in Alblasserdam. Uw vertrouwde verloskundige Alblasserwaard Oost is tevens echoscopiste en bevoegd om termijnecho’s te maken. Meteen bij de intake maakt zij een echo, zodat u een beeld krijgt van de eerste fase van de zwangerschap. Als u een echo Alblasserdam laat uitvoeren, dan kunt u rekenen op echoplaatjes met een hoge kwaliteit, gemaakt met een echo-apparaat dat aan hoge eisen voldoet. De specialistische echo’s, zoals een twintigwekenecho, worden uitgevoerd door verloskundige Daniëlle.

In deze bijzondere tijd verdient u zorg van een hoge kwaliteit, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op de komst van uw baby. De verloskundige Alblasserwaard Oost begeleidt u met plezier en kijkt ernaar uit om u te leren kennen!

https://www.debakermolen.nl/verloskundige-alblasserwaard/