Grotemarkt beraad
Image default
Toerisme

Doorlopende reisverzekering vergelijken met een bestaande medische aandoening (Mauritanië en Guinee)

U kunt nog steeds een doorlopende reisverzekering te vergelijken en af te sluiten als u een reeds bestaande medische aandoening hebt. Het kan zijn dat u alleen een speciale dekking moet nemen, afhankelijk van uw aandoening. 

Enkele voorbeelden van reeds bestaande medische aandoeningen zijn 

  • Diabetes 

  • Chronische ziekten zoals kanker of maagproblemen 

  • Hoge bloeddruk of cholesterol 

  • Ademhalingsproblemen zoals astma 

  • Gewrichts- en botontstekingen

Tijdens uw aanvraag kan u worden gevraagd naar details over uw medische geschiedenis en uw bestaande aandoening(en). In sommige gevallen kan u zelfs worden gevraagd een medisch onderzoek te ondergaan. Het is het beste om zo nauwkeurig mogelijk te zijn tijdens uw aanvraag, omdat dit ervoor zal zorgen dat u de juiste dekking krijgt en de kans verkleint dat een eventuele claim wordt afgewezen. Als u niet de juiste informatie verstrekt, kan het zijn dat uw polis ongeldig is wanneer u een claim probeert in te dienen. 

Reisverzekering Mauritanië

Een reisverzekering Mauritanië is essentieel.Met zijn eindeloze woestijnduinen, rotsformaties en oceaankusten is Mauritanië ongetwijfeld een van de meest spectaculaire landen ter wereld – maar het is geen veilige plek voor buitenlanders. Er is een grote dreiging van terrorisme door Al Qaida in de Islamitische Maghreb (AQ-M), en van ontvoering door criminele bendes die in hun naam handelen. Een gespecialiseerde verzekering voor Mauritanië met dekking tegen terrorisme is absoluut noodzakelijk voor iedereen die daar gaat werken.

De medische faciliteiten zijn zeer beperkt en buiten Nouakchott en Nouadhibou maakt de slechte communicatie het nog moeilijker om noodsituaties het hoofd te bieden. Dit, in combinatie met het hoge risico op letsel en ziekte maakt een uitgebreide ziektekostenverzekering in Mauritanië – met inbegrip van dekking voor nood evacuatie en repatriëring – een dringende prioriteit.

Wat is gedekt met de Guinée reisverzekering?

De meeste reisverzekeringen Guinee omvatten dekking voor ten minste het volgende:

  • Medische noodgevallen. Reizen naar een nieuw land komt altijd met een set van risico’s. Dus als u medische noodhulp nodig heeft of u wordt ziek terwijl u in Guinee bent, dan dekt de reisverzekering alle kosten van medische behandeling. Welke aandoeningen of activiteiten gedekt zijn, hangt af van de specifieke polis.

  • Annulering of onderbreking van de reis. Dit type van verzekering zal u vergoeden voor het verlies van alle niet-terugbetaalbare reserveringen of vliegtickets in het geval dat u uw reis naar Guinee moet annuleren of inkorten. Merk echter op dat niet alle redenen voor annulering als geldig worden beschouwd voor vergoeding (bv. als u uw vlucht miste omdat u zich verslapen had, zal uw reisverzekeraar u niet dekken).

  • Diefstal, verlies, beschadiging van bezittingen. Als je bezittingen verloren gaan, gestolen worden of beschadigd raken tijdens je reis naar Guinee, zal je verzekering je het verlies vergoeden, maar slechts tot een bepaald bedrag.

  • Noodevacuatie of repatriëring. Als u in Guinee geen medische verzorging kunt krijgen, en uw leven is in gevaar, dan dekt dit type verzekering de kosten van een luchtambulance of andere repatriëringsdiensten.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/