Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

De voor- en nadelen van de hoverseat

De voordelen

De HoverSeat is veelzijdiger dan andere hoverkarts. Je kunt kiezen welk zitje je wilt en je bent niet beperkt tot slechts een enkele stijl. Dit betekent dat je een comfortabel stoeltje uit kunt kiezen!

HoverSeat is compatibel met veelzijdige zitoplossingen. Praktisch elk stoeltje kan gebruikt worden maar je dient deze wel goed aan de HoverSeat te bevestigen om ongelukken te voorkomen. Het is je plicht om deze eerst goed vast te zetten. Als je aan het rijden bent, kun je je aan het stoeltje vasthouden voor extra steun. Wat ik echt goed vind aan de HoverSeat is dat iedereen er mee kan rijden. Van kinderen tot volwassenen, iedereen kan de HoverSeat met gemak bedienen. (jonge kinderen kunnen niet genoeg gewicht hebben om de besturing accuraat uit te voeren als je zitten.)

Je kunt het ook gebruiken om dingen mee te vervoeren…bijvoorbeeld een koelbox, of wat voor een soort doos dan ook zoals een viskist, als je er maar op kunt zitten. Je kunt het ook gebruiken om een om iets mee te slepen, zoals tassen, dozen en andere zware objecten, etc.

Je kunt makkelijk een tweede persoon meeslepen – zolang het maximum gewicht maar onder de 125 kilo blijft. Het heeft een licht aluminium frame waar het makkelijk mee te nemen is en in/ uit een auto te halen.

 

De Nadelen

Er wordt geen stoeltje bijgeleverd. Als je al een strandstoeltje hebt kun je die bijvoorbeeld gebruiken. Maar anders moet je een bijpassend zitje aanschaffen.

Niet geschikt om mee te racen. Andere hoverkarts zijn beter geschikt om mee te racen zoals met go karts. Die hebben namelijk goede besturen en een meer gestroomlijnd frame. In vergelijking met die modellen is deze beter geschikt als nieuwigheid en voor luie dagen in de tuin. Sommige mensen hebben moeite met het remmechanisme op de hoverboards als ze erin zitten. Zorg dat je eerst wat oefent, op een veilige plek, voordat je een uitdagende heuvel gaat bedwingen. 

Accessoires aanschaffen

Het is helemaal aan jou welke accessoires je voor je HoverSeat wilt aanschaffen.

Een paar ideeën:

  • Een iPad gooseneck stand voor entertainment doeleinden;
  • Zonnescherm om je te beschermen tegen felle zonnestralen terwijl je over het strand aan het rijden bent;
  • Bekerhouders; en
  • Linten, vlaggen of andere decoraties.

Conclusie

We hopen dat je deze HoverSeat review nuttig vond. Als je op zoek bent naar een zitje voor je hoverboards met ingebouwd stoeltje, kun je onze reviews van andere modellen bekijken.

Van de redactie van Swheels.nl: de plek om een hoverkart te bemachtigen

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/