Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijk

Betrouwbare dakdekker in Den Haag, met garantie!

Heeft u een plat dak dat wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken, of zit u met een daklekkage die gerepareerd moet worden? Dan bent u op zoek naar een goede dakdekker Den Haag. U wilt het liefst iemand waarop u niet te lang hoeft te wachten. Zeker in het geval van een dak lekkage is het prettig als er direct een specialist voor u klaar staat. Te lang met een lekkage blijven zitten kan resulteren in verergering van de schade. Bij Kewodak willen we dit voor zijn, en daarom kunt u dag en nacht rekenen op ons service team.

Reken op Kewodak

Kewodak is al ruim 30 jaar lang actief als dakdekkersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken. Daarom kunnen we altijd snel ter plekke zijn in alle omliggende steden. U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op platte en licht hellende daken. Wij kunnen een geheel nieuw dak voor u aanleggen, maar voeren ook onderhoud, renovaties en reparaties uit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Kewodak terecht voor de uitvoer van grote en kleine dakprojecten. U kunt bij ons altijd rekenen op een professionele aanpak en het beste resultaat.

Zonnepanelen plat dak 

Een belangrijk onderdeel van onze dakwerkzaamheden is het aanleggen van zonnepanelen plat dak. Een plat dak is bij uitstek geschikt voor de aanleg van zonnepanelen, omdat deze geplaatst kunnen worden in elke gewenste hoek. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er optimaal rendement behaald wordt. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar. Welk soort geschikt is voor u, hangt af van uw situatie. Kewodak komt graag bij u langs om vast te stellen van welke zonnepanelen u het meeste profijt zult hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we vrijblijvend bij u langs kunnen komen om u te adviseren.

http://www.kewodak.nl/