Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

Zakelijk auto leasen

Een lease auto zakelijk gebruiken doe je op een andere manier dan wanneer je privéauto gebruikt. Een zakelijk voertuig moet immers aan andere voorwaarden voldoen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je voldoende ruimte hebt om materiaal te vervoeren. Wanneer je dus op zoek gaat naar een auto om te leasen op naam van jouw onderneming, dan zal je al snel in een heel ander segment terechtkomen dan wanneer je een gezinsauto zoekt. Het is in de eerste plaats belangrijk dat de auto aan een aantal praktische voorwaarden voldoet bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke zaken die meewegen.

zakelijk auto leasen 

Een bedrijfsvoertuig dat al jaren zeer populair is wordt geproduceerd door Mercedes. Mercedes Sprinter lease is bij veel verschillende groepen ondernemers zeer in trek. Dat komt omdat de Sprinter in veel verschillende vormen komt. Dit betekent dus dat er een sprinter voor elk doel te leasen is. Zo is er bijvoorbeeld een variant met een open laadbak, maar is er ook een volledig gesloten model. De laadbak is bijvoorbeeld voor hoveniers interessant terwijl de dichte variant bijvoorbeeld voor koeriersdiensten aantrekkelijk genoemd kan worden. Bovendien is de Sprinter voorzien van allerlei gemakken. Daardoor is hij dus extra aantrekkelijk.

Gemakkelijk en comfortabel

De Sprinter heeft een laadvolume van wel zeventien kubieke meter. Dat betekent dat het één van de grootste varianten is in zijn soort. Dit gaat echter niet ten koste van het comfort in de cabine. Dit is vooral belangrijk omdat er met de auto veel kilometers gemaakt zullen worden. Wanneer je gaat leasen is het immers belangrijk om ook aan dit soort zaken aandacht te besteden. De auto moet niet alleen praktisch zijn en voor een goede prijs te krijgen zijn, maar ook voor de bestuurder en eventuele bijrijders aantrekkelijk zijn. Om die reden is de sprinter al jaren veel geleased.

https://www.autoleasecentrale.nl/