Grotemarkt beraad
Image default
Marketing

Your Business Online zorgt ook voor jouw business!

Adverteren op Linked-In is zeker nu interessant! Sinds een tijdje is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van retargeting aan de hand van de LinkedIn Insight pixel. Er worden concrete conversies gemeten met als gevolg dat de return on investment-cijfers een stuk duidelijker zijn.

Net als bij Facebook is het bij LinkedIn mogelijk databestanden te uploaden. In zijn algemeenheid is LinkedIn als social medium aantrekkelijk voor iedereen die extra aandacht wil voor een b2b-dienst of -product.

Adverteren in het nieuwsoverzicht van LinkedIn heeft als voordeel dat berichten als een ‘normaal’ bericht kunnen worden opgemaakt. Mooie, veelzeggende afbeeldingen kunnen ervoor zorgen dat er veel naar de website doorgeklikt zal worden. Een tekstadvertentie is in de meeste gevallen minder effectief, maar draagt wel bij aan de zichtbaarheid van je bedrijf.

Erg populair zijn lead-advertenties waarbij jouw boodschap heel gericht terechtkomt. De door jou bepaalde doelgroep krijgt de advertentie in de inbox. Deze manier van adverteren wordt ook wel sponsored mail genoemd. Er hangt een iets groter prijskaartje aan, maar dat weegt zeker op tegen de effecten.

Zelf doen of uitbesteden?

Social media uitbesteden aan Your Business Online, zal veel rust geven. Bedenk maar eens hoe fijn het is als je alle tijd hebt voor je werk, datgene waar jij goed in bent. Het promoten van jouw specifieke diensten en/of producten is bij Your Business Online in professionele handen. Er is niet één persoon, maar een team van tien experts die zich erover zal buigen.

Alle aspecten van social media krijgen de benodigde aandacht. Als je nog niet zoveel weet over social media ben je bij deze uitgenodigd voor een workshop door Your Business Online. Tijdens zo’n bijeenkomst word je helemaal bijgepraat over de oneindige mogelijkheden van Facebook, LinkendIn, Instagram en Snapchat. Je krijgt ook adviezen op maat. De workshop kan bij jou op kantoor of iedere andere gewenste locatie plaatsvinden. Interesse? We hopen snel van je te horen!

https://www.yourbusinessonline.nl